Home » , , » Μια αφελή απορία που αφορά την κυβέρνηση και την συμπεριφορά του Μακελάρη

Μια αφελή απορία που αφορά την κυβέρνηση και την συμπεριφορά του Μακελάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 | 9:10 μ.μ.

Θα εκφράσουμε μια απορία η οποία πιθανόν να θεωρηθεί και αφελής. Είναι όμως απ' τις περιπτώσεις που "βγάζουν μάτι".

Σε περασμένη ανάρτηση σχολιάζαμε ότι το κυβερνητικό κόμμα, που μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου καθημερινά λέει τερατώδη ψέματα, ένα κόμμα του οποίου βουλευτής παραδέχτηκε δημόσια ότι κατασκευάζει face news, στρέφεται ποινικά σε βάρος χρήστη του διαδικτύου για ένα κατασκευασμένο έγγραφο που δημοσίευσε.

Προσέξτε τώρα, διευκρινίζοντας από την αρχή ότι εμείς δεν επικαλούμαστε στην "ισονομία" και τις σχετικές αστειότητες που αναφέρουν οι θεσμολάγνοι.

Για το πρόσωπο του Στέφανου Χίου μπορεί καθένας/ια να αποδώσει οποιοδήποτε χαρακτηρισμό, απ' του σαλταρισμένου φασίστα μέχρι του γραφικού δημοσιολόγου. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια επισήμανση. Οταν η Ν.Δ., θεωρεί ότι ένας χρήστης του Ιντερνέτ διασπείρει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος της και καταφεύγει στην δικαιοσύνη, γιατί δεν κάνει το ίδιο και για τον εκδότη του Μακελείου; 

Το λέμε αυτό επειδή το κατασκευασμένο έγγραφο που αποτέλεσε ην αφορμή για την Ν.Δ να καταφύγει σε δικαστική έγκλιση σε βάρος του χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που το ανάρτησε, σήμερα δημοσιεύεται αυτούσιο στην φυλλάδα του Σ. Χίου και μάλιστα υπάρχει "χτύπημα" στην αρχική της σελίδα.

Θεωρώντας δεδομένο ότι οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου το έχουν υπ' όψιν τους και εκτιμώντας σχεδόν βέβαιο ότι το κόμμα στο οποίο ηγείται το "πολιτικό ρεμάλι με την παστρικιά του" -για να χρησιμοποιήσουμε λεξιλόγιο Μακελάρη- δεν πρόκειται να προσφύγει δικαστικά κατά των υπευθύνων της φυλλάδας, υπάρχει κάποιος/α να μας εξηγήσει που οφείλεται αυτή η επιλεκτική ευαισθησία;   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger