Home » , » Βρε τζιτζιφιόγκο, υποτελή και άμυαλε…

Βρε τζιτζιφιόγκο, υποτελή και άμυαλε…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 | 8:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Τον νέο Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

…ο Αμερικανός πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους πίνακες που ήταν στον χώρο, έναν πίνακα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έναν με το στεφάνι της Βεργίνας και έναν με την περίφημη Χρυσή Λάρνακα, της Βεργίνας, με τον περιφερειάρχη να βγάζει αμέσως τους πίνακες από τη θέση τους, για να τους χαρίσει στον πρέσβη…”!!! (Πηγή)

Βρε τζιτζιφιόγκο, υποτελή και άμυαλε.

Πρώτα από όλα δικοί σου ήταν οι πίνακες; Αν δεν ήταν δικοί σου, αλλά του γραφείου της Περιφέρειας πολύ κακώς τους έδωσες και πρέπει να τους πληρώσεις.

Τι είναι τούτοι ρε; Ευτυχώς που δεν άρεσε τίποτε άλλο στον Πρέσβη. Η Αριστοτέλους πχ. Εκεί που θες να πας για καφέ, να δεις Αμερικάνους πεζοναύτες να σου απαγορεύουν την είσοδο! Βάση!

Ρε τι είναι αυτοί ρε; Να υποθέσω είδε ο Μπάιντεν την Αλεξανδρούπολη, του άρεσε και του τη χάρισαν; Το νου σας, μην δουν την Ακρόπολη πρέσβης, πρόεδρος κλπ, θα πάρουν και το Παρθενώνα!

Τζιτζιφιόγκο ξέρεις κάτι; Όταν καταντάς τόσο δούλος, τόσο υποτελής, χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Τον αναξιοπρεπή ούτε τον σέβεται, ούτε τον υπολογίζει κανένας. Μπορεί να πάρεις ένα χάδι ή μια φιλοφρόνηση από τον αφέντη, αλλά θα είσαι πάντα δούλος.

Αίσχος και ντροπή! Όχι για τους πίνακες, έχουν φάει και τα πόμολα, σε δις ανέρχεται το πλιάτσικο, δυο πίνακες είναι τίποτα μπροστά στο φαγοπότι, για τη νοοτροπία, για το πόσο ελεεινοί γλείφτες μπορεί να γίνουν.

Από το «στρατηγέ ιδού ο στρατός σας» του καθάρματος Κανελλόπουλου στο «πρέσβη ιδού οι πίνακες σας»! Πρέσβη, ο Τζιτζιφιόγκος έχει και καλοθρεμμένο πισινό. Τι λες να τον πηδήξεις λιγάκι; Αλλά κορόιδο είναι να δώσει κάτι δικό του; Πάντα των άλλων.

Ποιος Βαν Φλιτ, ποιος Πιούριφόϊ; Αυτοί εδώ έχουν ξεπεράσει τους παλιότερους σε παραγωγή γλίτσας. Αν παρεξηγήθηκε κάποιος Τζιτζιφιόγκος να μου πει αν ήταν δικοί του οι πίνακες, κι αν δεν ήταν, πόσο έκαναν και να πληρώσει το ποσό.

Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφησαν. Βλάκες με περικεφαλαία, περίμενα κάτι άλλο από δεξιούς;

Κάτι ακόμα. Το ίδιο σκατά είναι όλοι της συμμορίας. Η ΕΕ λέει πως έδωσε τόσα όπλα στους Ουκρανούς, που έχει πρόβλημα αποθεμάτων με αποτέλεσμα την μείωση της στρατιωτικής τους ικανότητας. Μπορεί να το λένε για να παραγγείλουν περισσότερα, να πληρώσει ο κόσμος, αλλά ακόμα δε μας είπαν πόσα όπλα στείλαμε στους Ουκρανούς σύμφωνα με τις εντολές των Αμερικάνων και «πόσο πήγε το μαλλί». Το μόνο που πήραμε σίγουρα ήταν το 6 φορές ακριβότερο Αμερικανικό αέριο.

Άντε δεξιά ζωντόβολα, νιώστε μια εθνική υπερηφάνεια. Θα έρθει και στόλος με τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα. Να είστε έτοιμοι και πλυμένοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger