Home » , » Οι δημοσκοπήσεις, δεκανίκι μια διεφθαρμένης και καταρρέουσας εξουσίας

Οι δημοσκοπήσεις, δεκανίκι μια διεφθαρμένης και καταρρέουσας εξουσίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 | 12:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Μητσοτάκη, εκλογές! Μ’ αρέσει να τον τρομάζω. Βέβαια μην περιμένετε πολλά από τις εκλογές. Ή τις νοθεύουν ή τις ακυρώνουν κάνοντας διπλές και τριπλές μέχρι να βγει αυτός που θέλουν τα συμφέροντα.

Δηλαδή τι περιμένατε με τις δημοσκοπήσεις; Να πουν αλήθεια; Γιατί πετσώνονται τότε τα ΜΜΕ που τις παραγγέλνουν; Αν ήταν να πούνε αλήθεια, θα την έλεγαν τζάμπα. Το σενάριο, πληρώνεται, η σκηνοθεσία, το μαγείρεμα. Το 20 γίνεται 40. Τόσα έδωσε. Πήραν αληθινά λεφτά για να βάλουν μερικά ψεύτικα νούμερα.

Γουστάρουμε τριπλασιασμό του ρεύματος, μαύρη αγορά, απόλυση, δουλεία… Αυτό λένε. Το θέμα είναι τι λέμε εμείς. Εμείς, όσο ασχολούμασταν με άλλα, δεν προσέξαμε το πλιάτσικο. Το κόλπο των πορτοφολάδων είναι ο αντιπερισπασμός. Για κοίτα πόσα σου λείπουν, γατάκι.

Γατάκι; Κοιτάω στο FB. «Γατάκι αισθάνεται τυχερό στην τοποθεσία Αιδηψός που έφαγε μια κλωτσιά και δεν το σκότωσαν στο ξύλο όπως τον Ζακ». Κλώτσησε γατάκι; Να τιμωρηθεί αυστηρά. Κλώτσησαν και σκότωσαν άνθρωπο; «Έλα μωρέ τώρα, το θύμα έφταιγε»!

Αθώοι οι μπάτσοι. Στα μαλακά κι οι νοικοκυραίοι. Καλύτερα γατάκι, παρά άνθρωπος. Αυτό είναι το μήνυμα της αστικής δικαιοσύνης. Μην ξεχνάμε πως κι ο Χίτλερ είχε σκύλο. Στο τέλος βέβαια το καθίκι δηλητηρίασε το σκυλί του. Γιατί το ναζί τον τρώει το μίσος, δεν τον αφήνει.

Κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας. Ευτυχώς μερικοί φοράνε στολές και ξεχωρίζουν από μακριά. Περιμέναμε την αδικία, το θέμα είναι θα τους περάσει; Θα κάνουμε κάτι γι αυτό; Μην ξεχνάτε πως, αν δεν ήταν η αντίδραση του κόσμου, δε θα γίνονταν καν δίκη. Θα έδιναν και παράσημο στο «νοικοκύρη» φονιά που σκότωσε τον «κλέφτη με το μαχαίρι». Που ούτε κλέφτης ήταν, ούτε μαχαίρι είχε.

«Μπράβο παιδιά. Τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες; Ντροπή σας. Από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι».

Όλοι αυτοί ξεφτιλισμένοι είναι Μάγδα. Η τιμή διαφέρει. Οι μπάτσοι για 600 ευρώ, οι δικαστές για 3-4 χιλιάρικα, τα ΜΜΕ για μερικά εκατομμύρια, κι οι λούμπεν ψηφοφόροι για το τίποτα! Για τη χαρά που νιώθει ο υποταγμένος σκλάβος.

Τι άλλο να πούμε; Είναι ώρα αγώνων. Όσο τους αφήνουμε, τόσο θα μας σκοτώνουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger