Home » , » Ολιστική και παταγώδη αποκαθήλωση

Ολιστική και παταγώδη αποκαθήλωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαΐου 2022 | 10:00 π.μ.

Πηγή: Παναγιώτης Φρούντζος -  Documento

ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ευθεία βολή με κρότου λάμψης ενάντια σε διαμαρτυρόμενους φοιτητές, ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές. 

Την ώρα που ο Κώστας Βαξεβάνης διώκεται γιατί επιτέλεσε το δημοσιογραφικό του καθήκον (ξεκινώντας από τα βασικά αυτού του επαγγέλματος να πούμε ότι τα ζητούμενα είναι η έρευνα και ο έλεγχος της εξουσίας και όχι η συμμετοχή σε διαγωνισμούς οσφυοκαμψίας) ο Νίκος Ευαγγελάτος τιμάται για την προσφορά του στην ειδησεογραφία. 

Τα έργα στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου -όπως φρόντισε να μας ενημερώσει το υπουργείο Πολιτισμού συναισθανόμενο την αγωνία μας, όπως και των επενδυτών άλλωστε- προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και δεν θα αργήσει να πληρωθεί ο χρόνος ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τις Rolls- Royce, τα MG TD Midget, τα ηλεκτροκίνητα Fiat 500 Boano Spider Elegance και τα οχήματα γκολφ της οικογένειας Γκλίξμπουργκ- φωτογράφιση μόδας στη Στοά Αττάλου για την οποία ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος μας ενημέρωσε πως είναι εμπνευσμένη από τους «Βίους παράλληλους» του Πλούταρχου (ακόμη περιμένουμε ενημέρωση από το ΥΠΠΟΑ για τους όρους της σύμβασης). 

Είναι μερικές από τις απόψεις του ολιστικού και σφαιρικού μικρόκοσμού μας, του μικρόκοσμού μας ο οποίος, διάολε, δεν είναι ανάγκη να εξαρτάται από το χρήμα, καταπώς δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας τον Μπέρτολτ Μπρεχτ όταν στο «Γερμανικό εγχειρίδιο του πολέμου» έγραψε: «Αυτοί που βρίσκονται ψηλά/ θεωρούνε ταπεινό/ να μιλάς για το ψαΐ/ Ο λόγος; Εχουνε κιόλας φάει», προτού επιβιβαστεί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα του NBA· με τα χρήματα του λαού. 

Κι αν ο γκουρού του πρωθυπουργού τον κατευθύνει να αντιμετωπίζει τη ζωή ολιστικά, από την πλευρά μας ας αυτοκατευθυνθούμε στο να προετοιμάσουμε την «ολιστική» και «σφαιρική» αποκαθήλωσή του. Και ας φροντίσουμε να γίνει με πάταγο ώστε να διαταράξουμε το ζεν του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger