Home » , » Η εξωτερική πολιτική της εθελοδουλίας, της κυβέρνησης των "αρίστων", οδηγεί το λαό της χώρας μας σε πολύ επικίνδυνους ατραπούς (Βίντεο)

Η εξωτερική πολιτική της εθελοδουλίας, της κυβέρνησης των "αρίστων", οδηγεί το λαό της χώρας μας σε πολύ επικίνδυνους ατραπούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 | 5:31 μ.μ.

Νομίζουμε ότι αξίζει να αφιερώσετε 17 λεπτά και να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Το θεωρούμε δεδομένο ότι θα σας δημιουργηθεί, αν μη τι άλλο, ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Το βίντεο περιλαμβάνει όσα ακούστηκαν στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη, και οι τοποθετήσεις που ακούγονται δεν προέρχονται από τυχαίους ανθρώπους, αλλά από σημαντικούς γνώστες του αντικειμένου που πραγματεύονται. Ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης, έχει ασχοληθεί και αρθρογραφήσει για χρόνια περί ζητημάτων που ανάγονται στην εξωτερική πολιτική, ο Πάρις Καρβουνόπουλος θεωρείτε από τους καλύτερους αστούς συντάκτες περί στρατιωτικών θεμάτων, ενώ τον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγό Γ. Καμπά, μόνο αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να του αποδώσει κάποιος.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, το σχετικό κείμενο που υπάρχει σήμερα στην "ΕφΣυν" και ασχολείται με το ίδιο θέμα, μάλλον κολακευτικό προς την κυβέρνηση μπορείς να το θεωρήσεις, σε σχέση με τα όσα ακούγονται στο παρακάτω βίντεο. 

Το συμπέρασμα όμως παραμένει ένα: Η κυβέρνηση των "αρίστων" οδηγεί τον λαό μας σε πολύ επικίνδυνους ατραπούς!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger