Home » , , » Θέλουν να είσαι υπάκουος σκλάβος.

Θέλουν να είσαι υπάκουος σκλάβος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 5:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα από τα βασανιστήρια των αιχμαλώτων των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ήταν η υπακοή σε εντελώς παράλογες διαταγές. Δεν είχε καμία σημασία πχ η μεταφορά πέτρας από το ένα σημείο του στρατοπέδου σε κάποιο άλλο και πάλι στην αρχική θέση. Ήταν όχι μόνο για να ταλαιπωρούνται οι Εβραίοι, οι μειονότητες κα, αλλά για να μάθουν να υπακούν.

Το ίδιο κάνουν οι ναζί της γαλάζιας συμμορίας. Το είδαμε στην πανδημία με τα παράλογα και αντιφατικά μέτρα. Οι ΑΡΔ είπαν για την Κίνα, ενώ παλιότερα έδειχναν με καμάρι τους μπάτσους να φυλάνε τα παγκάκια! Ο ιός μάθαμε πως έχει προτίμηση στη μουσική και στους όρθιους. Οι σαχλαμάρες που έλεγαν φυσικά δεν προστάτευσαν κανένα και οι 30.000 νεκροί μας το αποδεικνύουν. Το έκαναν για να συνηθίσουμε να υπακούμε σε διαταγές, ακόμα κι αν αυτές είναι παράλογες.

Έτσι ετοιμάζουν τους μελλοντικούς «ήρωες» που θα γίνουν αδιαμαρτύρητα τροφή για τα κανόνια, ώστε να κερδίσουν περισσότερα τα πλούσια παράσιτα στα μετόπισθεν και οι μαυραγορίτες. Γιατί οι φασίστες έχουν ένα και μόνο σκοπό: Την προετοιμασία για τον πόλεμο. Ξεκινήσαμε μια κούρσα εξοπλισμών που είναι αντίθετη σε κάθε λογική και συμφέρον της χώρας.

Το ίδιο γίνεται και στα Πανεπιστήμια. Η αστυνομία χτυπάει αλύπητα τους φοιτητές. Είναι ειρωνικό να δείχνουν το μπάτσο μπαμπά στις ΗΠΑ την ώρα που μαθαίνει πως το παιδί του δολοφονήθηκε και να μην δείχνουν την αντίδραση των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους από τους μπάτσους. Άραγε πως ένιωσαν οι γονείς του φοιτητή, όταν τον είδαν χθες αιμόφυρτο πεσμένο στο δρόμο;

Η ναζιστική εγκληματική συμμορία της ΝΔ έχει σκοπό να καταστρέψει τη χώρα μέσω της άγριας λεηλασίας. Οι γαλάζιοι ναζί μισούν τον κόσμο, ποτέ δεν ήταν πλειοψηφία ούτε την εξέφραζαν. Πήραν την εξουσία με καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα και με μόλις το 23% των συνολικών ψήφων. Σήμερα παρά τα ψέματα των πετσωμένων γκάλοπ έχουν μονοψήφιο. Γι αυτό θέλουν να μας φυλακίσουν πάλι, να μας τρομοκρατήσουν, να μας κάνουν υπάκουους σκλάβους.

Δε θα τους περάσει. Θα αγωνιστούμε για την Ελευθερία μας. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις έχασαν τις φοιτητικές εκλογές κατήργησαν τις φοιτητικές παρατάξεις, ενώ επιχειρούν πάλι να μας βάλουν σε καλούπια. Αυτή τη φορά κι αφού απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια τρομοκράτησης με την ευλογιά των πιθήκων χρησιμοποιούν την ακρίβεια ως όπλο καταστολής, καταπίεσης και υποταγής.

Προωθούν πάλι την τηλεργασία που είναι ένας τρόπος να διώξουν αργότερα τους υπαλλήλους. Μας μιλάνε για κανόνες στα κλιματιστικά. Σε λίγο θα μας λένε τι θα τρώμε, πως θα ντυθούμε, πότε θα κοιμόμαστε και πότε θα κάνουμε σεξ. Υπενθυμίζουμε πως έχουμε σχεδόν διπλάσια τιμή βενζίνης από χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο όπως η Ουκρανία, κι αυτό οφείλεται στους μαυραγορίτες δεξιούς εφοπλιστές. Σήμερα η Καθημερινή (προπαγάνδα) γράφει πως δήθεν δεν υπάρχουν τεράστια κέρδη από την αύξηση ρεύματος! Αντί να χτυπήσουν την μαύρη αγορά, την ακρίβεια χτυπάνε εμάς! Ψάχνουν δικαιολογίες να συνεχίσουν το πλιάτσικο. Ας τους κόψουμε τα ξερά τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger