Home » , » Το γαλάζιο μίλι.

Το γαλάζιο μίλι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 | 5:53 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Η διαδρομή κανονικά είναι η εξής: Ξεκινάει από αριστερά, στρίβει μετά δεξιά, και καταλήγει φυλακή. Αλλά επειδή μας κυβερνούν απατεώνες, στη φυλακή πάνε συνήθως Ινδιάνοι και σύντροφοι Αναρχικών. Οι κλέφτες πάνε διακοπές, βασικά πάνε όπου θέλουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Διαβάζω λοιπόν για τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης.

«Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων Βορείου Ελλάδος ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής.

Η σύλληψη του αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος δραστηριοποιείται ως λογιστής και κατηγορείται ότι δωροδόκησε υψηλόβαθμο υπάλληλο της εφορίας για λογαριασμό πελάτη του».

«Δίωξη για εγκληματική οργάνωση, δωροληψία και εκβίαση!»

Συνηθισμένο από κηφήνες το έγκλημα κάθε είδους, περίεργο όμως που τον συνέλαβαν. Πως το έπαθαν;

«Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ποσό, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που φέρονται να εισέπραξαν οι κατηγορούμενοι είναι 1.000 ευρώ, αλλά, όπως περιγράφεται στην ίδια δικογραφία, φαίνεται πως είχαν αξιώσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να «κλείσουν» φορολογική υπόθεση καταγγέλλοντος».

Α, γι αυτό τον έπιασαν! Χάλαγε την πιάτσα! Μόνο 1.000 ευρώ ο ψιλικατζής! Βρε συ, για να είσαι στη Μαφία των πολιτικών πρέπει να κλέβεις από εκατομμύριο και πάνω. Πάτωσες στις εξετάσεις, κόπηκες! Έχουν δίκιο οι γαλάζιοι αλητήριοι και δε σε βοηθάνε. Τους ντρόπιασες, έριξες το μέσο όρο της κλεψιάς.

Για κοιτάξτε καλύτερα, παρακαλώ, μήπως είναι μερικά μηδενικά περισσότερα στο ποσό; Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τον κοροϊδεύουν οι άλλοι οι αετονύχηδες της δεξιάς συμμορίας. «Που πας ρε Αβαρλή»; Γιατί παραιτήθηκες; Να μείνεις, να βουτήξεις περισσότερα!

Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να του έστησαν παγίδα, γιατί είχε κάποιες διαφωνίες με τους υπόλοιπους σε θέματα του δήμου. Όπου εκεί είναι πολύ παραπάνω από ένα χιλιάρικο το φαγοπότι.

Από όπου να την πιάσουμε την υπόθεση, βρωμάει. Εγώ δε θα πω άλλα, πάω να πλυθώ γιατί λερώθηκα. Καλλιόπη, έλα να κάνουμε μαζί μπανάκι για οικονομία. Φώναξε και τον παπά, αφού θέλεις, αλλά μην αρχίσει να με χουφτώνει πάλι, γιατί θα του τα μαδήσω τα γένια.

Ακούς εκεί 1000 ευρώ. «Χριστέ μου! τι ντεκαντάνς!»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger