Home » , » Σαμαράς: Ρίχνει άσφαιρα ή πυρηνικά κατά του Μητσοτάκη;

Σαμαράς: Ρίχνει άσφαιρα ή πυρηνικά κατά του Μητσοτάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2022 | 11:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η φωνή του Σαμαρά, το antinews έχει δυο άρθρα φαινομενικά διαφορετικά στην πραγματικότητα όμως ίδια.

Το ένα γράφει.

«Πλήρη αποδόμηση της πολιτικής Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά, τη διεθνή τοποθέτηση της χώρας και την ενεργειακή πολιτική έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέπτυξε μία συνολικά διαφορετική στρατηγική για τη χώρα και για τον ρόλο της ΝΔ, επεσήμανε τα λάθη του πρωθυπουργού στα ελληνοτουρκικά και την ενέργεια και απηύθυνε προειδοποιήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη…»

Στο άλλο διαβάζω.

«Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τ’ όπλο του κι έριξε άσφαιρα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και λέμε άσφαιρα, καθώς όταν επαναλαμβάνεται μια δήθεν πατριωτική κίνηση δίχως πράξη, επί της ουσίας κρύβεται από πίσω της ιδιοτέλεια και εμπάθεια.

Διότι αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την ευημερία της πατρίδας και του λαού της δε θα επαναλάμβανε τα τετριμμένα σε κάθε συνέδριο ή σε κάποια συνέντευξη, αλλά θα προέβαινε σε συγκεκριμένες ενέργειες, έστω και συμβολικές, μπας και σταματούσε την κατρακύλα. Δυστυχώς, όσο και να υποδύεται τον πατριώτη (κάποιοι κλακαδόροι μάλιστα στα social media ενόψει της ομιλίας του τον παρομοίασαν με τον… Έλληνα Τσώρτσιλ που επιστρέφει), ουδείς πλέον πείθεται ότι νοιάζεται για την καθημαγμένη Ελλάδα.

Και όλοι αντιλαμβάνονται πια, πως ό,τι κάνει, το κάνει για να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη επειδή του στέρησε τόσο την αντιπροεδρία της Κομισιόν όσο και την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, κατόπιν των… βολικών μύδρων κατά του Μητσοτάκη, ξέχασε να μας πει τι ακριβώς θέλει. Θέλει να τον ρίξει; Θέλει να ξαναγινεί αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός; Θέλει να ξαναπροσπαθήσει να πάει στην Ευρώπη ή στο Προεδρικό Μέγαρο; Θέλει να κατεβάσει τις κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων και να βάλει στη φυλακή τους «ενορχηστρωτές» της γνωστής «σκευωρίας», και κάπου εκεί να λήξει το… πατριωτικό του καθήκον; Θέλει μήπως να παραμείνει βουλευτής μέχρι να ωριμάσει ο γιος του και να του κληροδοτήσει την έδρα, όπως ακούγεται εντόνως στη δημοσιογραφική πιάτσα; Επιτέλους, τι θέλετε κύριε Σαμαρά;»

Ο Σαμαράς σιχαίνεται το Μητσοτάκη. Τα αισθήματα ασφαλώς είναι αμοιβαία. Δεν μπορεί όμως να κάνει οτιδήποτε, γιατί αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης φρόντισε να ταΐσει όλους τους ολιγάρχες, λεηλατώντας την τσέπη μας, οπότε ο Αντώνης δεν έχει κανένα μαζί του, όσο ο Μητσοτάκης έχει την κουτάλα. Μόλις τη χάσει, θα δούμε πολλά ωραία στο γαλάζιο βόθρο. Ο Σαμαράς του 2022 δεν είναι ο Σαμαράς του 1993. Έχει πάρα πολλά άπλυτα κι ο Μητσοτάκης που ελέγχει κράτος και παρακράτος (ΜΜΕ ΕΥΠ δικαστές μπάτσους κλπ) είναι έτοιμος να τον εξολοθρεύσει, αν του δώσει αφορμή.

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στη ΝΔ, όσο οι καρχαρίες τρώνε άλλα ψάρια. Μόλις όμως τελειώσει το φαί, θα φαγωθούν μεταξύ τους. Σκοπός είναι να απαλλαγούμε από όλα τα καθάρματα όλων των αστικών συμμορίων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger