Home » , » Τι θα γίνει, αν η ΝΔ κάνει νοθεία και στις εθνικές εκλογές; - Την εκλογική τους νίκη πανηγυρίζουν φοιτητές της Πανσπουδαστικής τραγουδώντας τον ύμνο του ΕΑΜ (Βίντεο)

Τι θα γίνει, αν η ΝΔ κάνει νοθεία και στις εθνικές εκλογές; - Την εκλογική τους νίκη πανηγυρίζουν φοιτητές της Πανσπουδαστικής τραγουδώντας τον ύμνο του ΕΑΜ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 | 8:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ανεγκέφαλοι γαλάζιοι κηφήνες προκαλούν γέλιο και ειρωνικά σχόλια με την ασχετοσύνη τους και το «διαζύγιο» τους από την αλήθεια.

Ο Οικονόμου πχ μπέρδεψε το Σοφοκλή με το Σωκράτη, ο Άρης ο παπαγάλος την ολομέλεια με την ομοφωνία, η Λατινοπούλου τις τρίχες και ο Μουμτζής είναι στην κοσμάρα του πιστεύοντας πως η ΔΑΠ έχει 50%! Σάκη όχι αλκοόλ με φάρμακα.

Πέρα από τις παραισθήσεις που μπορεί να έχουν από τη μέθη της εξουσίας, όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό: Δεν δέχονται τη θέληση της πλειοψηφίας.

Γιατί η πλειοψηφία δεν ήθελε ποτέ Μνημόνια, περικοπές, απολύσεις, τις οποίες ψήφισαν.

Θέλαμε γιατρούς, νοσοκομεία, ΜΕΘ, τα οποία δεν έγιναν ποτέ με αποτέλεσμα το θάνατο 30.000 συνανθρώπων μας.

Θέλουμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Κοινωνικό Κράτος.

Ειρήνη κι όχι εμπλοκή σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Θέλουμε ισονομία, δημόσια σχολεία, Δωρεάν Παιδεία, πτυχία που να εξασφαλίζουν εργασία κι όχι τρομοκρατία από τους μπάτσους και λεηλασία των σχολών από ιδιώτες.

Εδώ τίθεται το ερώτημα: Τι θα γίνει, αν κάνουν τα ίδια στις εθνικές εκλογές; Τι θα γίνει αν πάρουν ένα 26% και πουν πως πήραν 46% ακόμα και 51%;

Είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Γιατί τα πράγματα δεν είναι για γέλια.

Τα βαφτιστήρια έχουν βολευτεί στην αστυνομία, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε ήδη μεγάλο ποσοστό ακροδεξιών εγκληματιών.

Οι δικαστές είναι στην πλειοψηφία υπηρέτες των πλουσίων παρασίτων. Βγάζουν συνταγματικούς, τους πλέον άδικους αλλά και παρανοϊκούς νόμους.

Για τα ΜΜΕ τι να πούμε; Η θέση 108 στην παγκόσμια κατάταξη όσον αφορά την Ελευθερία των ΜΜΕ προκαλεί απορία τι άλλο κάνουν οι χώρες που είναι παρακάτω; Που φτάνει το πέτσωμα, το γλείψιμο, το ψέμα;

Θέτω λοιπόν ευθέως το ερώτημα: Αν αυτοί οι θρασύτατοι ψεύτες της ΝΔ, οι πλιατσικολόγοι αποπειραθούν να κάνουν παρόμοια στις εθνικές εκλογές, τι θα κάνουμε. Ενώ όλοι θα δουν πως πήραν πχ ένα 26-27%, οι ίδιοι υποστηρίξουν πως έχουν 46 ή και 50;

Είμαστε έτοιμοι για να μη γίνει και να μην περάσει η νοθεία;

Είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που κάνουν πραξικόπημα;

Τα μπάσταρδα του Παπαδόπουλου το έχουν ξανακάνει. Το θέμα είναι μην μας πιάσουν πάλι στον ύπνο.

***

Οι φοιτητές της Πανσπουδαστικής πανηγυρίζουν στην εκλογική τους νίκη στο ΑΠΘ τραγουδώντας τον ύμνο του ΕΑΜ (Το βίντεο το απαλλοτριώσαμε από την παρουσία του σ. Χρήστου Αβραμίδη στο twitter)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Μαΐου 2022 στις 4:03 μ.μ.

Αχα,πιτσιρικας εισαι.Εγω,οταν ημουν στο ΑΠΘ οι ΔΑΠιτες ηταν καμμια 15αρια σε συνολο περιπου δυο χιλιαδων.Η πλακα ειναι οτι τους συμπαθουσαμε.Πού να ξεραμε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger