Home » , » Θυμόμαστε τις προηγούμενες "επιδόσεις" ενός θρησκόληπτου κυβερνητικού στελέχους που ονομάζετε Δόμνα Μιχαηλίδου

Θυμόμαστε τις προηγούμενες "επιδόσεις" ενός θρησκόληπτου κυβερνητικού στελέχους που ονομάζετε Δόμνα Μιχαηλίδου

Από giorgis , Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 | 8:12 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Αφιέρωσα όλα το απόγευμα μου και παρακολούθησα ολόκληρο το βίντεο που έχει τίτλο Το "Χαμόγελο" ΔΕΝ είναι Ίδρυμα για να κλείσει. 

Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχολιασμό γιατί ομολογώ ότι φορτίστηκα συναισθηματικά. Αλλωστε δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να προσθέσω στην προηγούμενη ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: "Αβυσσαλέο μίσος του αστικού κράτους για τα λαϊκά δυστυχισμένα παιδάκια". Υπάρχουν και τα σχόλια κάτω από το βίντεο που αναφέραμε οπότε κάνουν περιττό κάθε περεταίρω σχολιασμό από μένα.

Θα ήθελα να διατυπώσω μόνο μια ένστασή μου. Νομίζω ότι είναι λάθος να επικεντρώνεται η κριτική -όπως βλέπουμε στο οπτικό που αναφέραμε- στο πρόσωπο της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου. 
Κι' αυτό ο κ. Κ. Γιαννόπουλος, η "ψυχή" και δημιουργός του Χαμόγελου, λογικά έπρεπε να το γνωρίζει, αφού ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το δεξί χέρι του Κούλη και συνομιλητής του αξιότιμου Μένιου Φουρθιώτη, υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης του έκανε παρέμβαση συνιστώντας του να μην δίνει διαστάσεις στο θέμα.

 Η "φεγγαρόφωτη", λοιπόν υφυπουργός, γνωστή για τις συγκλονιστικές της αποκαλύψεις για τα   τρομερά και επικίνδυνα όπλα, που είχαν οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ καθώς και για τις απίστευτες δηλώσεις της περί "συλλογικής ψυχικής νόσου" που μας οδήγησε στην "αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα", δεν είναι παρά η "μπροστινή" μιας κυβερνητικής απόφασης. 

Μπορεί στην τελική, Δ. Μιχαηλίδου  να βρεθεί και σε ρόλο "αυτοφοράκια". Πιο εύκολο είναι δηλαδή να την θυσιάσει ο Μητσοτάκης μπροστά στην λαϊκή κραυγή, παρά να υλοποιήσει την αψυχολόγητη κυβερνητική πρόθεση να βάλει λουκέτο στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger