Home » , , » Όταν οι εκλογές αλλάζουν τα πράγματα.

Όταν οι εκλογές αλλάζουν τα πράγματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 9:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες. Πότε συμβαίνει αυτό; Όταν βγαίνουν πρώτοι οι Κομμουνιστές. Τότε γίνεται πραξικόπημα με διάφορους τρόπους. Σιγά μην αφήσουν οι ναζί πλιατσικολόγοι τα «κομμούνια» να τους χαλάσουμε τη μάσα.

Παρ’ ολίγο να σκοτώσουν φοιτητές, κι όταν σκοτώνουν οι μπάτσοι κάνουν «βαβά». Πως τραυματίζονται οι μπάτσοι; Χτυπώντας τα μπροστινά και πισινά τους ποδαράκια πάνω στα κεφάλια, φοιτητών, απεργών, συνταξιούχων…

Τέλος οι φοιτητικές παρατάξεις. Δεν βγήκε η ΔΑΠ, δεν έχει ξανά φοιτητικές εκλογές. Θα έχουμε μπάτσους για να δέρνουν τα παιδιά. Γιατί «το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο». Θα έχουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπου κάθε κούτσουρο θα παίρνει πτυχίο με τα αξία των χρημάτων του μπαμπά και θα βρίσκει δουλειά αξιοκρατικά με μέσον.

Αν όμως εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε εκλογές; Στήσουμε κάλπες και πούμε «όσοι θέλετε ελάτε;» Βλέπεις, καλέ μου Αναρχικέ, πως την πατάς, αν δεν έχεις την Επανάσταση έτοιμη; Συμφωνώ με όσα λες για τις εκλογές, αλλά κάθε χούντα, κάθε φασίστας, τις καταργεί. Έχει τα γκάλοπ. Για να μη συμμετέχεις σε εκλογές, πρέπει να έχεις εναλλακτική. Κι αυτό δεν είναι να τους βλέπουμε απλά να μας κλέβουν και μας τυραννάνε. Το ξέρεις κι εσύ.

Τώρα έρχεται και επισιτιστική κρίση. Δεν έρχεται μόνη της η πείνα, πάντα την προσφέρουν οι εκμεταλλευτές. 6 δις ζήταγε ο ΟΗΕ να σταματήσει την πείνα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν πήρε ένα δολάριο, γιατί τα 6 δις είναι δολάρια. 40 δις δολάρια δίνουν μόνο οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, να συνεχιστεί ο πόλεμος, που θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως.

Στο καπάκι πλειστηριασμοί. Μας πετάνε στο δρόμο, αλλά μπολιασμένους. Έχει σημασία από τι θα πάμε. Να πάμε από κορονοϊό δε λέει, από πείνα όμως είναι «ιν». Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις κολλάμε ένα σωρό αρρώστιες. Οι χουντικοί μεταλλάχθηκαν.

Αναρωτιέμαι, αν μετά τις εκλογές, όπου θα συντριβεί η ΝΔ, πουν δε θα κατέβουν κόμματα θα κατέβει ο Αλέξης, ο Κούλης, ο Νίκος, ο Γιάννης, αλλά δε θα κατέβει ο Κουτσούμπας γιατί δεν τον θέλουν τ’ άλλα παιδάκια. Καλέ τι χούντα; Χούντα είναι αυτό; Όχι είναι το «η μικρή Μαρία κάθεται και κλαίει», ή «το γύρω - γύρω όλοι» στη μέση ο καριόλης, ο μαυραγορίτης, ο εφοπλιστής, το κρυφοπουτινάκι, που τα παίρνει όλα.

Πάντως με το ρεύμα μην ανησυχείτε, θα έχουμε «δίκαιη» ανταλλαγή. Θα δώσουμε τα νεφρά μας να πληρώσουμε το λογαριασμό, θα μας επιστρέψουν τα μέζεά τους. Όργανα αντί οργάνων. Αλλά αυτά δεν παίρνουμε συνήθως;

Η ΝΔ θα πάρει 26%, θα πει πως έχει 46% και θα συνεχίσει τη μάσα. Μέχρι να μας μπλέξει σε κάποιο πόλεμο για τα κέρδη των πολυεθνικών. Μετά θα μας πει να πεθάνουμε, να φάνε περισσότερα. Καλέ δεν είναι χούντα, είναι το αληθινό πρόσωπο της αστικής «δημοκρατίας». Άκου «χούντα». Πως σας ήρθε; Επειδή ελέγχει τα πάντα; Καταστέλλει, παρακολουθεί, ρουφιανεύει, διώκει, απαγορεύει, βασανίζει, ακόμα και δολοφονεί; «Στρατός κατοχής» λέγεται, η διάφορα βρίσκεται στη μαύρη αγορά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger