Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την χουντικής έμπνευσης κυβερνητική πρόθεση για κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την χουντικής έμπνευσης κυβερνητική πρόθεση για κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 9:12 μ.μ.

Δεν τους προλαβαίνουμε!!! Το επιτελείο των "αρίστων" του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται ότι τέλειωσε την μελέτη των συγγραμμάτων του Θεωρητικού της χούντας Γ. Γεωργαλά, την εμπέδωσε και τώρα προχωράει τάχιστα στην υλοποίηση των εμπνεύσεων που απέκτησε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το ζητούμενο είναι πώς θα αντιδράσουμε εμείς σ' όλη αυτή την δυστοπική κατάσταση που παρακολουθούμε. Δεν μας ταιριάζει να παρακολουθούμε μοιρολατρικά να διαδραματίζονται σχεδιασμοί που κάνουν άλλοι για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας.

Μόλις είχαμε αρχίσει να σχολιάζουμε την κυβερνητική πρόθεση να καταργήσει τις φοιτητικές παρατάξεις, κάτι που φυσικά συνδέεται άμεσα με την πανωλεθρία που έπαθε η ΔΑΠ, στις φοιτητικές εκλογές. Ακούγοντας όμως τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο να τοποθετείτε γι' αυτό το ζήτημα στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή, προτιμήσαμε να παραθέσουμε το σχετικό ηχητικό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ιστορική αναδρομή που κάνει για το αποτέλεσμα που υπήρξε όταν η δικτατορία των συνταγματαρχών επιχείρησε κάτι ανάλογο.

Στο παρακάτω  ηχητικό συμπεριλαμβάνεται και η αναφορά του δημοσιογράφου στην αστυνομική βία που διαδραματίστηκε στο ΑΠΘ, γεγονός που ήδη έχουμε σχολιάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger