Home » , » Απάντηση σε γαλάζιο κηφήνα.

Απάντηση σε γαλάζιο κηφήνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η γνώμη μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή του ΚΚΕ. Είμαστε κατά της ένταξης οποιασδήποτε χώρας στο ιμπεριαλιστικό ΝΑΤΟ, γιατί θα δημιουργηθούν πρόσθετα προβλήματα και ανταγωνισμοί. Θεωρούμε τη συμφωνία ως θέληση των ΗΠΑ, οι οποίες κάθε φορά κάνουν τα χατίρια του πιο ισχυρού υποτακτικού τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση της Ελληνικής κυβέρνησης.

Οι αστικές κυβερνήσεις πήγαιναν παρακαλώντας για το γεωγραφικό προσανατολισμό, πράγμα που έγινε με αυτή τη συμφωνία, γι αυτό κι ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν καταργεί, επιμένει στην τήρηση της κατά γράμμα.

Η τελευταία πρόταση είναι απάντηση στον Βουλγαράκη που έγραψε.

«Διαπίστωσα με θλίψη ότι το hashtag που χρησιμοποιείται από την Eurovision για την Βόρεια Μακεδονία είναι το #MKD αντί για #NMK. Όλα αυτά έχουν καλυφθεί στην συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα;»

Φυσικά άρχισε αμέσως το δούλεμα.

«Ποιο είναι το hashtag για το: "υπεράκτια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων"; Ήρεμα και ευγενικά ρωτάω».

«Μη φοβάσαι. Θα βγει ο Κούλης και θα τα καταργήσει αυτά...» Και άλλα πολλά.

Βουλγαράκη, το κόμμα σου κυβερνά τόσο καιρό. Γιατί δεν αλλάζει τη Συμφωνία ο Μητσοτάκης; Που είπε προεκλογικά πως θα την καταργήσει, ενώ μετά τις εκλογές δήλωσε πως πρέπει όχι απλά να τηρηθεί, αλλά να τηρηθεί κατά γράμμα!. Αυτό είναι ομολογία 1) πως θεωρεί πολύ καλή τη Συμφωνία 2) πως εξαπάτησε τους βλάκες με περικεφαλαία των συλλαλητηρίων.

Είστε κυβέρνηση, επομένως εσείς είστε τώρα υπεύθυνοι. Έχετε αλλάξει τα φώτα σε ό,τι δε σας αρέσει. Γιατί δεν το αλλάζετε αυτό και γιατί κάνετε εσείς ενέργειες, αν κάτι σας ενοχλεί; Επίσης το να βρεις ένα hashtag να κάνεις αντιπαράθεση, δείχνει πανικό και έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων.

Θες να μιλήσουμε για το hashtag #ΔΕΗ, #ρεύμα κλπ; Γελοίοι, μια ζωή γελοίοι.

Αν μια συμφωνία δεν είναι καλή για μια χώρα, η κυβέρνηση της υποχρεούται να την αλλάξει ή να την καταργήσει. Αυτό που κάνει η ΝΔ λέγεται απατεωνιά. Γιατί επιμένουν; Γιατί πολλοί από τους ψηφοφόρους τους είναι εντελώς ηλίθιοι και το ξέρουν.

Έχουμε καιρό να γελάσουμε, ας κάνουν ένα συλλαλητήριο και γι αυτό. Να φορέσουν τις περικεφαλαίες, τις χλαμύδες, τους χιτώνες, να πάρουν τις ασπίδες, τα ακόντια, σαγιονάρες, αν δεν βρουν σανδάλια, να δούμε εθνικιστικούς πισινούς να ποζάρουν μπροστά από παπάδες και καλόγριες.

Φυσικά όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν τους νεοδημοκράτες, τους νοιάζει μόνο η μάσα και το ρουσφέτι. Τα λένε απλά για να τραβήξουν την προσοχή από τη μαύρη αγορά και το πλιάτσικο. Η αλήθεια όμως θα κάνει ηλεκτροσόκ στους βλαμμένους της ΝΔ κάθε φορά που έρχεται λογαριασμός. Κι αυτοί καλά να πάθουν, αφού ψήφισαν, να πληρώσουν, οι άλλοι τι φταίμε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger