Home » , , » "Δρόμος της Αριστεράς": Εκδήλωση «Θερμό και απρόβλεπτο καλοκαίρι με άρωμα 1974» | Τρίτη 14/6, 19:00 |

"Δρόμος της Αριστεράς": Εκδήλωση «Θερμό και απρόβλεπτο καλοκαίρι με άρωμα 1974» | Τρίτη 14/6, 19:00 |

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 | 8:33 μ.μ.

Από την εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς", λάβαμε και παραθέτουμε:

 Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η κλιμακούμενη προκλητικότητα και τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας, σε συνδυασμό με τις μεθοδεύσεις των «συμμάχων» και το ραγιάδικο πνεύμα των κυβερνώντων και όλου του πολιτικού συστήματος, φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο πολέμου.

Την ίδια στιγμή σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα των στιγμών και ασχολείται με αλλότρια, καλλιεργώντας ή διαιωνίζοντας την παθητικότητα και τη μοιρολατρία στις τάξεις του λαού.

Είναι λοιπόν αναγκαίο να παρθούν πρωτοβουλίες που θα σπάνε αυτό το κλίμα αδυναμίας και παραίτησης, και θα προβάλλουν αιτήματα δίκαια και ικανά να συσπειρώσουν και να κινητοποιήσουν τη λαϊκή πλειοψηφία:

·     Άμυνα και αντίσταση στην επεκτατική Τουρκία

·     Όχι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

·    Η ΝΑΤΟφροσύνη υποσκάπτει την εθνική κυριαρχία

·    Ενημέρωση και ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα

·     Αγώνας για την ειρήνη και το δίκιο των λαών

Έχοντας αυτά κατά νου:

Σας καλούμε στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς την Τρίτη 14 Ιουνίου, ώρα 19:00, με θέμα: «Θερμό και απρόβλεπτο καλοκαίρι με άρωμα 1974»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) και θα μιλήσουν οι: Γιώργος Αϋφαντής (πρέσβης ε.τ.), Ρούντι Ρινάλντι (εκδότης του Δρόμου), Γρηγόρης Ρουμπάνης (δημοσιογράφος & συγγραφέας) και Γιάννης Τσούτσιας (δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων).

Σας περιμένουμε!

Διοργάνωση: εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς|

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουνίου 2022 στις 9:39 μ.μ.

Έξω για πάντα από ΕΕ και ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις του θανάτου. Μόνη απάντηση στις απειλές οιουδήποτε εναντίον του εδάφους της χώρας μας μπορεί να είναι το ενωμένο αντιιμπεριαλιστικό λαϊκό μέτωπο που διεκδικώντας πρωτίστως την πλήρη ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας μας, θα σαρώσει στο διάβα του πατόκορφα το καθεστώς της σημερινής υποτέλειας, σαπίλας κι εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger