Home » , , » Μια αναφορά στο βιογραφικό του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος δηλώνει στο πόθεν έσχες του 27 ακίνητα και για το οικονομικό έτος 2020 εισοδήματα1.098.692 ευρώ.

Μια αναφορά στο βιογραφικό του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος δηλώνει στο πόθεν έσχες του 27 ακίνητα και για το οικονομικό έτος 2020 εισοδήματα1.098.692 ευρώ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Ο "κ" αυτός ονομάζετε Κωστής Χατζηδάκης και είναι παιδί του νεοδημοκρατικού κομματικού σωλήνα. Δήλωσε φέτος στο "πόθεν έσχες" του 27 ακίνητα και για το οικονομικό έτος 2020 εισοδήματα1.098.692 ευρώ.

Και μια αναφορά στο βιογραφικό του με απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας: 

Είναι αυτός που προετοίμασε ως υπουργός Ενέργειας το ξεπούλημα της ΔΕΗ, αφού τη δυσφήμησε όσο μπορούσε.

Είναι αυτός που διαβεβαίωνε πριν από ένα χρόνο ότι το ρεύμα δεν θα ακριβύνει ούτε 1 ευρώ και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα.

Είναι αυτός που ξεπέρασε σε «φιλεργατισμό» και τον Μεταξά, καταργώντας το οχτάωρο.

Είναι αυτός που έκοψε τη λεγόμενη 13η σύνταξη, για να βουτήξει από τους συνταξιούχους περίπου 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο και να τα χαρίσει στους κερδοσκόπους της επικουρικής ασφάλισης.

Είναι αυτός που κατάφερε να φρακάρει τις συντάξεις για πάνω από 300.000 συνταξιούχους, κήρυξε τον ΕΦΚΑ πολυτραυματία και νομοθέτησε τεράστιους μισθούς για τα «γαλάζια» παιδιά που 0α προσληφθούν εκτός ΑΣΕΙI για να τον σώσουν.

Είναι ο άνθρωπος που μισεί τους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές, τους συνταξιούχους και λατρεύει τις αγορές, τα golden boys, τα πωλητήρια και τα κολλητήρια. Εξαπτέρυγο του Μητσοτάκη, κλασικό παιδί του κομματικού σωλήνα που δεν έχει υποστεί την ταπείνωση να δουλεύει για να ζήσει, 

Χερουβείμ της ελίτ και Σεραφείμ των αλήτ με λευκά κολάρα, εξασφάλισε μια θέση στη μαύρη βίβλο του βαλκανικού μας νεοφιλελευθερισμού, που κατεδαφίζει δικαιώματα και ζωές για να χτίσει κέρδη και περιουσίες. Ως Κάναν ο Γάργαρος, Κωστής ο Βάρβαρος ή όπως αλλιώς θα τον στολίσει η λαϊκή φαντασία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger