Home » , » Ιάσων Αποστολόπουλος: Η Ελληνική κυβέρνηση οδηγείτε σε δίκες για πολύ βαριά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα που δεν παραγράφονται ποτέ (Βίντεο)

Ιάσων Αποστολόπουλος: Η Ελληνική κυβέρνηση οδηγείτε σε δίκες για πολύ βαριά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα που δεν παραγράφονται ποτέ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 | 3:11 π.μ.

Το θέμα το ξεκίνησε η Ομάδα Βρομιάς της Ν.Δ. Η πάσα πέρασε στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου και στο ¨Πρωτο Ψέμα" που με κραυγαλέους τίτλους: «Ο Ιάσων Αποστολόπουλος δυσφημεί την Ελλάδα – “Το Λιμενικό πετά πάλι στη θάλασσα τους μετανάστες”». Τα ΜΜΕ αυτά έδωσαν τα περιθώρια στα δεξιά τρόλ, τύπου Σάκη Μουμπτζή και Νίκο Σωτηρόπουλο, να εξαπολύσουν τους οχετούς τους σε βάρος του διασώστη.  Κινήσεις που είχαν την απόλυτη κάλυψη της κυβέρνησης μέσω των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.
Υπήρξε μάλιστα και διαδικτυακός κουκουλοφόρος για εξαπολύσει και απειλές θανάτου σε βάρος του Αποστολόπουλου.  

Νομίζουμε ότι περιττεύει κάθε δικός μας σχολιασμός αν αφιερώσετε λίγα λεπτά και παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο οποίο μιλάει ο Ι. Αποστολόπουλος στην μεταμεσονύχτια  τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη. Θα πάρει μια πειστική απάντηση γιατί αυτή την στιγμή υπάρχει μια μεθοδευμένη και κεντρικά σχεδιασμένη επίθεση στο πρόσωπο του διασώστη,   

Απ' ότι μας λέει ο Ιάσωνας Αποστολόπουλος σύντομα έρχονται πολλές δίκες σε βάρος της Ελλάδας με κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σχετικά με την εγκληματική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης σε βάρος των προσφύγων και μεταναστών. Εκεί οφείλεται η λύσσα της Ελληνικής κυβέρνησης να φιμώσει κάθε φωνή που της κάνει κριτική. Αυτή η μεθόδευση της Ν.Δ, δεν είναι απεύθυνση μόνο στο ακροδεξιό ακροατήριο, μας λέει ο διασώστης, αλλά εμπεριέχει και ένα κίνητρο αυτοπροστασίας. γιατί είναι πολύ βαριά τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείτε η Ελληνική κυβέρνηση, εγκλήματα τα οποία δεν παραγράφονται ποτέ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουνίου 2022 στις 12:02 μ.μ.

Προφανώς είναι καταπτυστη η προσπάθεια της ΝΔ να μας πεισει οτι ο Αποστολοπουλος ειναι κατι σαν εθνοπροδοτης.Ο άνθρωπος κανει επαγγελμα/ λειτουργημα βοηθώντας ανθρωπους να αποφυγουν τα χειροτερα.
Τωρα οποιος λεει οτι πρεπει να περασει απο δικη η ελληνικη κυβερνηση πρεπει να μας πει και απο ποιον για να καταλαβουμε και τι κσπνο φουμάρει πολιτικα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger