Home » , , » Μητσοτάκης: Αυτός που διπλασίασε τα χρέη του κόμματός του, θα ανορθώσει τα οικονομικά του Ελληνικού λαού;

Μητσοτάκης: Αυτός που διπλασίασε τα χρέη του κόμματός του, θα ανορθώσει τα οικονομικά του Ελληνικού λαού;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 | 7:57 μ.μ.

Εχει την αξία του να κάνουμε έναν τηλεγραφικό σχολιασμό της είδησης που μας γνωστοποιεί σε ανάρτησή του στο twitter o βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάριος Κάτσης. 

Ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύει το βιντεάκι που παραθέτει με το εξής κειμενάκι: «Δημοσιεύθηκε σήμερα ο ισολογισμός της ΝΔ. Τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης που θα έβαζε τάξη; 380 εκ.€ χρέη στις τράπεζες και 10εκ. € σε προμηθευτές, σύνολο 391.5εκ. €. Ζουν δημοσία δαπάνη οι μπαταχτσήδες και αποκαλούν τζαμπατζήδες τους πολίτες που δε βγάζουν το μήνα».

Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Καλό όμως είναι να θυμηθούμε τα "έργα και τις ημέρες" που είχαν προηγηθεί για να προκύψει, ώστε να βγάλουμε και τα αυτονόητα συμπεράσματα.  

Οταν ανέλαβε την ηγεσία της Ν.Δ, ο Κυρ. Μητσοτάκης, πριν επτά περίπου χρόνια -με "περίεργες" διαδικασίες, όπως αποκάλυψε ο Μ. Κοττάκης και επιβεβαίωσε ο Σύμβουλος Στρατηγικής του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή Νίκος Καραχάλιος- μια απ' τις πρώτες φιέστες που οργάνωσε σαν αρχηγός της Ν.Δ., ήταν στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Εκεί απευθυνόμενος στο κομματικό του ακροατήριο ανέλυσε το όραμά του και τους στόχους που είχε θέσει σαν προτεραιότητα. Ενας απ' αυτούς, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του, ήταν η εξυγίανση των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

"Τα χρέη της ΝΔ είναι ασφυκτικά, καθώς ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ περίπου", μας είχε πει τότε και άρχισε να εφαρμόζει το "νοικοκύρεμα"  των οικονομικών της παράταξης του.

Μετακόμισε τα κεντρικά γραφεία της από τη Συγγρού στο Μοσχάτο, για να υπάρχει χαμηλότερο ενοίκιο, απέλυσε 120 υπαλλήλους της, έθεσε σε εφαρμογή την συνδρομή μελών της.

Εχουμε, λοιπόν, και λέμε. Οταν λοιπόν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος του, ο Κ. Μητσοτάκης, τα χρέη της Ν.Δ., ήταν 200 εκατ, ευρώ! Σήμερα ξεπερνούν τα 390 εκατ ευρώ!!! Μέσα σε πέντε, λοιπόν χρόνια με την πολιτική που εφάρμοσε διπλασίασε (!) σχεδόν τα χρέη του κόμματός του!!! 

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι αυτονόητο: Τι μπορεί να περιμένει ο ελληνικός λαός από έναν τύπο που παρά τις υποσχέσεις του βύθισε στα χρέη το κόμμα του; Οτι θα ανορθώσει τα οικονομικά του; 

Διαβάστε επίσης:

 Ν.Δ: Ενα χρεοκοπημένο κόμμα με 300 εκατ. ευρώ χρέη, διαθέτει τεράστια ποσά για να διαφήμιση τα "επιτεύγματά" του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger