Home » , » Μάθημα για όλους κυρίως όμως για τους ανεπίδεκτους μαθήσεως ρεφόρμες.

Μάθημα για όλους κυρίως όμως για τους ανεπίδεκτους μαθήσεως ρεφόρμες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 | 11:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η είδηση της ημέρας είναι «Τα «γαλλικά» των εφοπλ(η)στών έπιασαν τόπο».

Το κλεμμένο Ιρανικό πετρέλαιο από τους ηλίθιους δούλους του ΝΑΤΟ επιστρέφει στο Ιράν, το οποίο ξεφτίλισε, κατατρόπωσε, τη χούντα του Μητσοτάκη.

Σε άλλη χώρα αυτό θα ήταν όχι απλά πρώτη είδηση, αλλά αφορμή για πρόταση μομφής. Δεχόμαστε οι ίδιοι πως κάναμε πειρατεία και ταπεινωμένοι επιστρέφουμε τα κλοπιμαία! Μόνοι μας; Όχι! Αφού μας πήραν δυο πλοία ως αντίποινα για το ένα που πήραμε.

Τι έγινε; Δε θα στείλουμε στόλο να τα πάρουν πίσω; Πάλι μπήκαν οι σάρισες σε πισινούς; Να δείτε πως στο τέλος θα τους αρέσει. Αυτή λοιπόν η ντροπή πως κρύβεται; Μα με αποπροσανατολισμούς! Όχι ένα και δυο.

Η κεντρική ιδέα του μαθήματος είναι γνωστή στους περισσότερους: Όσο αφήνεις τα καθάρματα, τους θρασύδειλους, τόσο ξεσαλώνουν. Μόλις φάνε φάπα, μαζεύονται. Οι ηλίθιοι ρεφορμιστές απλά κοιμούνται κι έχουν τον κώλο τούρλα. Γι αυτό και τους πηδάει ο Κούλης.

Αντί να ζητήσουν απαντήσεις και να αντιδράσουν δυναμικά σε συκοφαντίες και ψέματα του αυταρχικού καθεστώτος, κάνουν την πάπια ελπίζοντας ίσως να τους αφήσουν να κάνουν τα ίδια! Κούνια που τους κούναγε! Και νοθεία θα γίνει, κι ο Μητσοτάκης θα τους κλείσει μέσα, έτσι όπως πάνε.

Πείτε έστω για τον πληθωρισμό που έσπασε ρεκόρ. Αντί να ζητούν εξηγήσεις από τους προδότες νεοδημοκράτες, τα ακούν από τα ναζιστικά γαλάζια τρολλ που τους κατηγορούν γιατί τόλμησαν να ψελλίσουν κάτι για τα εκατοντάδες εκατομμύρια όπλων που οι Νέοι Δοσίλογοι (ΝΔ) έστειλαν κρυφά στην Ουκρανία. Και μάλιστα με αεροπλάνα άλλων χωρών, γιατί τα δικά μας θέλουν συντήρηση! Πόση γελοιότητα;!

Ο Μητσοτάκης και οι ναζί μισούν την Ελλάδα. Γιατί στείλαμε στο διάολο τον πατέρα του και τσακίσαμε τους παππού των σύγχρονων γερμανοτσολιάδων και μαυραγοριτών, το Χίτλερ. Σκεφτείτε πως οι Γερμανοί, που μας έστειλαν το Μνημόνιο, που μας έβριζαν, μας λένε πως τάχα θα μας δώσουν οχήματα. Παροπλισμένα, παμπάλαια, τα μισά από όσα θα δώσουμε και θα πληρώσουμε από πάνω! Ταυτόχρονα στέλνουμε πολύτιμα πυρομαχικά και αντιαεροπορικούς πύραυλους αδειάζοντας τις αποθήκες στα νησιά.

Όχι, δεν πιστεύω πως θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, που είναι απασχολημένοι στη Συρία. Μπορεί όμως να αρχίσουμε εμείς τις ανοησίες, όπως κάναμε στην Κύπρο και να χάσουμε μισό Αιγαίο και Θράκη!

Αυτά που γίνονται είναι πρωτάκουστα ακόμα και για τη μπανανία μας. Κάντε αντιπολίτευση, απαντήστε δυναμικά στους αλητήριους ναζί, αλλιώς δε θα βρείτε καν χώρα να παραλάβετε.

ΥΓ. Δεν μπορούσατε τόσα χρόνια να δημεύσετε την περιουσία ενός αποβράσματος των Νέων Δοσίλογων (ΝΔ) έτσι; Αλλά τι ρωτάω; Εδώ δεν μπορέσατε να τελειώσετε τη δίκη των ναζί εγκληματιών! Μαλάκες…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

10 Ιουνίου 2022 στις 6:38 π.μ.

Το κόμμα του Τσίπρα δεν διαφέρει πλέον σε τίποτα από τη δεξιά όοον αφορά την αντιλαϊκή- αντεργατική οικονομική πολιτική και επίσης σε ό,τι αφορά τη διπλή ιμπεριαλιστική εξάρτηση στην εξωτερική πολιτική, που παίρνει τώρα τη μορφή νέας υποτέλειας στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, σε βαθμό που η χώρα να θυμίζει νεοαποικιακή μπανανία ή προτεκτοράτο. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της δεξιάς, γιατί ξέρει ότι με τέτοια ψευτοαριστερά σαν αυτή του Τσίπρα έχει εξασφαλισμένη σχεδόν την πλήρη ασυδοσία. Το κόμμα του Τσίπρα δεν έχει πλέον καμία απολύτως σχέση με οργάνωση λαϊκών αγώνων ενάντια στην αντιδραστική πολιτική, κι ενάντια στην κυβέρνηση που εφαρμόζει τέτοια πολιτική, γιατί απλώς, ακόμη κι αν η αστικοποιημένη ψευτοαριστερά γινόταν αυτοδύναμη κυβέρνηση, πράγμα απίθανο, τα ίδια θα εξακολουθούσε να κάνει επί της ουσίας. Συνεπώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για την εργατική τάξη και το λαό μας είναι ότι: α) Δεν διαθέτει ενιαίο δυνατό κομμουνιστικό κόμμα επαναστατικά προσανατολισμένο, με πραγματικά μαρξιστική- λενινιστική στρατηγική και τακτική που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές σημερινές συνθήκες του τόπου μας, και ότι β) Δεν διαθέτει ένα συγκροτημένο λαϊκό μέτωπο, κοινωνικό και πολιτικό, όλων των συνεπών αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων και κινήσεων, το οποίο θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανελέητη πάλη ενάντια στην εξάρτηση και την υποτέλεια θα άλλαζε το πολιτικό σκηνικό και θα άνοιγε δρόμο λαϊκού ξεσηκωμού προς μια μεγάλη επαναστατική ανατροπή στη χώρα. Μια επανάσταση που θα ξεκινούσε από το στόχο της πραγματικής ανεξαρτησίας του τόπου, δηλαδή ουσιαστικά της συντριβής των ξένων βάθρων στήριξης του ίδιου του σάπιου ελληνικού καπιταλισμού, για να του δώσει στη συνέχεια -από θέση ισχύος του λαού- το θανάσιμο χτύπημα, να τον τσακίσει πατόκορφα τόσο στην οικονομική του βάση όσο και στο πολιτικό εποικοδόμημα, και να θέσει έτσι τα θεμέλια της σοσιαλιστικής οικοδόμησης. Εδώ ακριβώς έγκειται το πολιτικό μας πρόβλημα σήμερα και δυστυχώς δεν διαφαίνεται καμία διέξοδος με την τωρινή κατάσταση στο χώρο της (πέραν του Τσίπρα και του ψευδεπίγραφου ΣΥΡΙΖΑ) Αριστεράς. Γι'αυτό και αλωνίζουν η ντόπια πλουτοκρατία, απεχθέστερη δεξιά των τελευταίων σαρανταπέντε χρόνων και οι ιμπεριαλιστές ξένοι κηδεμόνες τους. Προς γνώση και συμμόρφωση "ημών απάντων", ανεξαρτήτως προέλευσης και επιλογής...

10 Ιουνίου 2022 στις 1:23 μ.μ.

Φιλε mitsos, μην γινεσαι Μητσος!!! Δεν ειναι απλως ρεφορμιστες και ρεβιζιονιστες. Ειναι προδοτες της πατριδας και του λαου της. Διοτι ειναι προφανες πως προσκυνησαν, φιλησαν χερια και κωλους, εγλειψαν παπαρια και υπεκυψαν σε πιεσεις αλλων ωστε να πιασουν μια καρεκλα. Δεν ενδιαφερονται ουτε για δικαιοσυνη, ουτε για εξουσια παλι στον λαο, ουτε για δημοκρατια. Εαυτουληδες εγωιστες που στηριζουν την λεγομενη(...ανυπαρκτη) αστικη ταξη και την πραγματικη εξουσια που βρισκεται πισω της. Ομως τους πηραν χαμπαρι εκτος των κεντροαριστερων και οι κεντροδεξιοι, γιαυτο βλεπουμε τοση επιφυλακτικοτητα και στα (ετσι κι αλλιως) ψευτογκαλοπ. Αρκει να δεις τα κομματακια που σχηματιστηκαν απο τα διαφορα στελεχη, με σαχλες δικαιολογιες και αφορμες. Συμπερασμα: Τον λαο μπορει να τον σωσει μονο ο Λαός.

11 Ιουνίου 2022 στις 8:49 π.μ.

Φυσικά συμφωνώ γενικά με τις παρατηρήσεις σας Σύντροφοι και σας ευχαριστώ. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως ενώ συνήθως οι αστικές συμμορίες κάνουν σκληρή αντιπολίτευση έστω κι αν έχουν την ίδια πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει αντιπολίτευση, ούτε καν για την κουτάλα! Αν ήταν ο Ανδρέας ο Παπανδρέου, τον οποίο δεν ψήφισα ποτέ, ούτε είδα με καλό μάτι, ο Μητσοτάκης θα είχε πέσει εδώ και καιρό. Κανονικά ο Κούλης πρέπει να πάει φυλακή, ακόμα και με τα μέτρα της αστικής δημοπρασίας και δεν είναι ο μόνος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger