Home » , » Αηδία και αλητεία από τους υπευθύνους των δημοσκοπικών εταιρειών

Αηδία και αλητεία από τους υπευθύνους των δημοσκοπικών εταιρειών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 | 11:11 μ.μ.

Ούτε να γελάσεις δεν σου έρχεται πια με το μέγεθος αλητείας των υπευθύνων των δημοσκοπικών εταιριών. 

Και προσέξτε το τι είναι το πιο ενδιαφέρον της περίπτωσης που δεν πρέπει να αγνοούμε. Το ότι οι πελάτες αυτών των εταιρειών, που υποτίθεται ότι πληρώνουν για να έχουν τα ευρήματα αυτών των υποτιθέμενων ερευνών, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχουν καμιά βασιμότητα και απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα η εικόνα που μας προβάλλουν
Και το λέμε αυτό με αφορμή την  νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που μας παρουσίασε σήμερα η τηλεόραση του Σκάι, στην οποία εμφανίζεται το κυβερνητικό κόμμα να προηγείται κατά 8.5% , ως προς την πρόθεση ψήφου, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Εδώ να μην ξεχνάμε ότι η συνεργασία του ομίλου ΜΜΕ του Αλαφούζου, έχει παρελθόν και τις επιδόσεις της της γνωρίζει πολύ καλά, οπότε έχει δίκιο ο ευρωβουλευτής Κύρτσος που μιλάει ότι κατάντησαν πια "αηδία" αυτά τα γκάλοπ.

Και για να τεκμηριώσουμε περισσότερο τον ισχυρισμό μας, ανασύρουμε από το αρχείο μας:


Ο Σκάι με την δημοσκοπική του εταιρεία Pulse παρουσίαζε τον Α. Λοβέρδο να κάνει περίπατο στις εσωκομματικές εκλογές και να προηγείται του κύριου αντιπάλου του κατά 9%. Τελικά έχασε με 12% διαφορά. 

Η ίδια εταιρεία για δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό του ίδιου μέσου και παρουσιάστηκε στις 25/11/2021, παρουσιάζει την Ν.Δ να προηγείται κατά 11%. Τα σχόλια δικά σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger