Home » , » Τι μας λες ρε Γκάγκα;

Τι μας λες ρε Γκάγκα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 7:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γκάγκα στον Ευαγγελάτο:

«Δεν νομίζω ότι είστε στην κατηγορία αυτή που θα σας πως να πάτε να κάνετε το εμβόλιο. Αν μου πείτε ότι φοβάστε πάρα πολύ, θέλω να κάνω το εμβόλιο, θα σας πω πηγαίντε ok, κάντε το. Αλλά αν με ρωτάτε αν πρέπει να πάτε να κάνετε το εμβόλιο, η απάντησή μου είναι ότι δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάτε να κάνετε το εμβόλιο».

Τι μας λες ρε Γκάγκα; Δηλαδή είναι ψυχολογικό το θέμα; Μας δουλεύουν! Στις προηγούμενες δόσεις έτσι ήταν, ή μήπως το ανακαλύψατε τώρα; Υπενθυμίζω πως έβαλαν παράνομο πρόστιμο στους άνω των 60, επειδή δεν έκαναν εμβόλιο. Φυσικά μετά από τέτοια δήλωση οι αρνητές «γλεντάνε» όσους εμβολιάστηκαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κάθε άλλο παρά αρνητικών site στους εμβολιασμούς

«Τα εμβόλια - όσες δόσεις και να γίνουν - δεν προστατεύουν καθόλου από τη μείωση της διασποράς των παραλλαγών Όμικρον 4 και 5, ενώ όπως παραδέχεται και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το όφελός τους σε νεότερες ηλικίας, δηλαδή για τους κάτω των 60 ετών».

Πρόκειται περί τεραστίου σκανδάλου και κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα! Είχαμε πει από την αρχή πως ο εμβολιασμός αφορά εμάς και το γιατρό μας. Οι φονιάδες της ΝΔ που πήραν 30.141 συνανθρώπους μας στο λαιμό τους μας έλεγαν «κάντε εμβόλια» χωρίς καν να ρωτήσουμε το γιατρό! Τώρα που γέμισαν οι ΜΕΘ τριπλά εμβολιασμένους, μας λένε δεν προστατεύουν! Κατανοούν πως τέτοια ομολογία κανονικά έπρεπε να τους βάλει μέσα ισόβια;

Γιατί να κάνουν και οι άνω των 60, αν έτσι κι αλλιώς κινδυνεύουν από τις νέες παραλλαγές; «Για να μη φοβόμαστε»! Άκουσον – άκουσον! Την ίδια στιγμή μας λένε για μάσκα μάλλον μετά τις εκλογές (αν γίνουν Σεπτέμβρη Οκτώβρη) τη ώρα που έβγαλαν τη μάσκα για τον τουρισμό!

Αισθάνομαι μαλάκας που έκανα τις δυο δόσεις. Αισθάνομαι όμως και μεγάλη οργή για την κοροϊδία. Ποιοι είναι λοιπόν οι τσαρλατάνοι; Οι της ΝΔ τα γυρίζουν! Γιατί πλησιάζουν εκλογές και δεν μπορούν να πουν κατάμουτρα «σας δουλέψαμε». Το λένε όμως τα έργα τους: 30.141 νεκροί!

Ήμασταν από τους πρώτους που είπαμε πως τα φασιστικά μέτρα που έπαιρναν, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την επιδημία. Φάνηκε. Χάσαμε μια πόλη σαν την Κόρινθο! Τώρα όμως το έγκλημα τους δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο, γιατί θα επαναληφθεί και μάλιστα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Θα πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή.

Οι της ΔΑΠ λοιμωξιολόγων θα βάλουν υποψηφιότητα για να έχουν ασυλία. Αν πέσει η συμμορία όμως δε θα τους γλιτώσει τίποτα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

24 Ιουνίου 2022 στις 9:51 π.μ.

Με την δική τους, την αστική νομιμότητα, το κόμμα της Ν. Δ. πρέπει να διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση.

24 Ιουνίου 2022 στις 6:59 μ.μ.

"Αισθάνομαι μαλάκας που έκανα τις δυο δόσεις."

Σωστά αισθάνεσαι αλλά για τον εντελώς λάθος λόγο. Το κακό είναι ότι με αυτά που λέτε (γιατί είστε και πολλοί παναθεμά σας) παίρνετε στο λαιμό σας συμπολίτες μας ειδικά εσείς οι "αριστεροί" που μου κάνατε μέτωπο με το σκοταδιστικό φασιστοσκυλολόι γιατί και εσείς σκοταδιστές είστε.

Λες πολλά μα πάρα πολλά ψέματα. Το κάνεις από πλήρη άγνοια, το κάνεις συνειδητά λίγη σημασία έχει. Μιλάς για "φασιστικά" μέτρα. Ποια είναι αυτά; Τα...ανοιχτά σχολεία όταν κάποιοι ξελαρυγγιαζόμασταν ότι αυτά αποτελούν ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ αλλά εσείς και ο Μητσοτάκης τα θέλατε ανοιχτά; Και μάλιστα έτσι όπως τα ήθελε ακριβώς και η κυβέρνηση. Το ότι η κυβέρνηση πολεμούσε με λύσσα το ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ που ήταν ο μόνος τρόπος να σώσουμε ζωές και τα άφηνε όλα ανοιχτά; Αυτά εννοείς; Μας δουλεύεις; Εσείς μαζί με τον Κούλη πολεμούσατε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (μεγάλες επιχειρήσεις, σχολεία κλπ) που ήταν ο μόνος τρόπος για να σώσουμε τους συμπολίτες μας.

Ναι Μήτσο και εσύ και οι χώροι σας έχετε το αίμα αυτών των ανθρώπων στα χέρια σας μην κάνεις τον ανήξερο. Επιπλέον μαζί με τους ναζιφασίστες και την κυβέρνηση υπονομεύετε τον εμβολιασμό του λαού συκοφαντώντας κάθε τρεις και λίγο το δώρο αυτό της επιστήμης που λέγεται εμβόλιο. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων πεθάνανε ήταν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ αυτό δεν αμφισβητείται. Ο δε ρυθμός των διασωληνωμένων στην χώρα μας πέφτει με πολύ αργούς ρυθμούς και έχουμε ακόμα πολλούς θανάτους αλλά και εισαγωγές ακριβώς γιατί ΔΕΝ έχουμε πιάσει μεγάλο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων αλλά εσείς αναπαράγετε την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ περί...εμβολιασμού του λαού. Πολλές φορές έχω βάλει την παρουσίαση του Τσιόδρα που αναφέρει τα πραγματικά ποσοστά εμβολιασμού σε εκείνη την χρονική περίοδο (Οκτώβριος του 2021) το έχεις διαβάσει ποτέ; Πάρε πάλι:

https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/9590-paroysiash-kathhghth-s-tsiodra

Δηλαδή παπαγαλίζεις και εσύ ότι...εμβολιαστήκαμε ενώ πρόκειται για ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ. Λέτε ότι η πλειοψηφία αυτή τη στιγμή όσων είναι στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι αλλά μιλάμε για νούμερα 88, 98, 100 κλπ. Όταν όμως στις ΜΕΘ είχαμε 300, 400, 500 και βάλε η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ήταν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. Ναι προφανώς πεθαίνουν και εμβολιασμένοι. Ηλικιωμένοι ή άνθρωποι με υποκείμενα, χαμηλό ανοσοποιητικό ναι κάποιοι χάνουν την ζωή τους. Πόσοι όμως σώθηκαν επειδή εμβολιάστηκαν; Αυτό δεν μας το λες. Αλήθεια είναι ότι τα σημερινά εμβόλια δεν πιάνουν τις τελευταίες μεταλλάξεις και επειδή όσο περνάει ο χρόνος μειώνεται η ανοσία που προσφέρουν νοσούν και πολλοί εμβολιασμένοι γι'αυτό ακριβώς και χρειαζόμαστε μέτρα ΤΩΡΑ.

Συνεχίζεται...

V For Viva Revolucion

24 Ιουνίου 2022 στις 7:00 μ.μ.

ΕΓΚΛΗΜΑ ήταν η κατάργηση της υποχρεωτικότητας της μάσκας ΚΑΙ στους κλειστούς χώρους. Το ερώτημα είναι το εξής. Εσύ συμφωνείς με την υποχρεωτικότητα της μάσκας έστω στους κλειστούς χώρους; Ή το θεωρείς...φασιστικό μέτρο; Εσείς γιατί δεν είπατε κουβέντα όταν την βγάλανε από παντού; Που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Το ψευτοκκε σας; Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας; Ο Λαφαζάνης σας; Τα ψευτομλ σας; Γιατί δεν βγήκαν στον δρόμο, γιατί δεν διαδηλώσανε όλοι η ΟΕΝΓΕ, η ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας ενάντια σε αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ; Βλέπεις λοιπόν ότι είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ αγαπητέ μου;

Μπες στο worldmeter, ψάξε και τα ποσοστά εμβολιασμού για άλλες χώρες και θα παρατηρήσεις ότι σε όσες χώρες έχει εμβολιαστεί πάνω από το 70% του πληθυσμού εκεί ο ρυθμός των νεκρών δεν έφτασε στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα κύματα. Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που οι νεκροί μας και στο πέμπτο κύμα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα. Δηλαδή μας λες ότι το εμβόλιο είναι...ανθελληνικό και μόνο σε εμάς δεν λειτουργεί; Μήπως δεν σχεδιάστηκε για Έλληνες αλλά για όλο τον υπόλοιπο κόσμο; Να σου πω με αυτά που ακούω περιμένω να το πεις και αυτό. Γιατί σε αυτό δεν απαντάτε ποτέ;

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι μόνο με το εμβόλιο αντιμετωπίζεις την πανδημία. Ναι προφανώς χρειάζεται ισχυρό ΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα υγείας, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ, φάρμακα, εννοείται κατάλληλα μέτρα αποτροπής της μετάδοσης του ιού αλλά το γεγονός ότι όσες χώρες πετύχανε ΚΑΙ μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού δεν επανήλθαν στα ίδια επίπεδα των προηγούμενων κυμάτων κάτι μας λέει είτε σου αρέσει είτε όχι. Αυτή είναι η αλήθεια.

V For Viva La Revolucion

24 Ιουνίου 2022 στις 9:34 μ.μ.

Βγήκε και ο φαιζερικος υπαλληλακος να υπερασπισθεί λογικές καραντίνας ,Leo για ξύλο χοντρό μαζί και κάποιοι του ΒΚ που του κάνουν πλατες

26 Ιουνίου 2022 στις 3:57 π.μ.

Ο Leo, τον οποίο εκτιμώ, λέει πως είμαι ψεύτης ή ανόητος όσον αφορά τα εμβόλια. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζει είναι πως οι αρχικές μου απόψεις έμοιαζαν πολύ με τις δικές του. «Τα...ανοιχτά σχολεία όταν κάποιοι ξελαρυγγιαζόμασταν ότι αυτά αποτελούν ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ αλλά εσείς και ο Μητσοτάκης τα θέλατε ανοιχτά»; Leo δε διάβασες παλαιότερα άρθρα μου που με στατιστικά έλεγα αυτό που λες εσύ. Πως τα παιδιά κολλάνε κι αυτά αν και δεν αρρωσταίνουν σοβαρά. Αρχικά ήμουν και με τα μέτρα και με τον εμβολιασμό.
Τι με έκανε να αλλάξω γνώμη; Leo, η καραντίνα είναι ένα πολύ χρήσιμο μέτρο με την προϋπόθεση πως δε θα είναι καραντίνα για να περιοριστεί ο κόσμος σε σπίτια φυλακές, αλλά μάχη με το χρόνο ώστε να στηθούν νοσοκομεία, να προσληφθούν γιατροί, να βρεθούν αποτελεσματικά εμβόλια, φάρμακα κλπ. Όταν δεν έγιναν αυτά τα πράγματα η καραντίνα είναι άχρηστη. Ποτέ δεν είπα να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς προϋποθέσεις μάλιστα οι ενστάσεις μου ήταν πως οι αίθουσες που σε μέσο όρο ήταν λιγότερο από 50 τετραγωνικά είναι ακατάλληλες για περισσότερα από 7-8 άτομα σύμφωνα με τα ίδια τα μέτρα και τους νόμους που έπαιρνε η κυβέρνηση για τα καταστήματα.
Για αυτά που λες για το εμπόριο, θα σου θυμίσω πως έγιναν αντεργατικές αλλαγές ακριβώς μέσα στην περίοδο της καραντίνας, όπου πολλοί εργαζόμενοι είδαν το ωράριο να επιμηκύνεται, τα δικαιώματα τους να καταπατώνται κλπ.
Εγώ δεν κάνω τίποτε άλλο από το να βλέπω τα στοιχεία του ΕΟΔΥ διαχρονικά. Ζητάω λοιπόν εξηγήσεις γιατί έχω χάσει ανθρώπους ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους πράγμα που δε θα έπρεπε να γίνει. Σε ρωτάω λοιπόν εσένα να μου πεις αυτό που ρωτάω μήνες. Γιατί αυξήθηκαν οι θάνατοι ενώ αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί. Με στοιχεία του ΕΟΔΥ. Μέχρι να έρθουν τα εμβόλια είχαμε 4600 περίπου θανάτους. Τώρα περάσαμε τις 30.000!
«Ναι προφανώς πεθαίνουν και εμβολιασμένοι», γράφεις. Μα δεν πρέπει να πεθαίνουν οι εμβολισμένοι, γι αυτό εμβολιάζονται, δεν πρέπει καν να αρρωσταίνουν. Ανόητος είναι αυτός που πιστεύει όσους του λένε πως τα εμβόλια ΔΕΝ πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις, αμφιβάλλω αν πιάνουν και τις παλιές, «αλλά πήγαινε να τα κάνεις αν φοβάσαι»! Τι σχέση έχει ο φόβος; Ο ιός δεν κοιτάει το φόβο του άλλου, ούτε αν ακούει μουσική ή αν είναι καθιστός. Ποιος λοιπόν είναι ο ψεύτης; Πότε έδωσα έστω κι ένα λάθος στοιχείο;
Είμαι υπέρ της Επιστήμης. Επιστήμη δε σημαίνει σε καμία περίπτωση θεοποίηση ενός σκευάσματος, αυτό είναι ο ορισμός του τσαρλατανισμού. «Περάστε κόσμε να πάρετε το θαυματουργό φάρμακο». Είπα επίσης πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αρνηθεί για δικούς του λόγους τη γνώμη των γιατρών. Αν και προτείνω συνέχεια να μιλάμε με το γιατρό μας και να κάνουμε εξετάσεις για οποιαδήποτε ενέργεια. Αλλιώς γινόμαστε θύματα. Γιατί είμαι κατά των προστίμων και της υποχρεωτικότητας; Ίσως για τον ίδιο λόγο που θεωρώ πως μια γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέγει αύτη τι θα κάνει με το σώμα της κι όχι κάποιος άλλος όσον αφορά την άμβλωση.
30.162 νεκροί έγιναν από την πολιτική του Μητσοτάκη. Αυτός τους πήρε στο λαιμό του. Τα μέτρα που έπαιρνε όσο σκληρά και να ήταν, δεν απέδωσαν, γιατί δεν είχαν σκοπό την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά την επιβολή δικτατορίας. Εδώ και χρόνια ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι θέλει. Τα αποτελέσματα είναι τραγικά και βάση των αποτελεσμάτων κρίνω. Μου φαίνεται πως εσύ παίζεις το παιχνίδι της ΝΔ άθελά σου. Γιατί ο φασισμός μας θέλει φοβισμένους, κλεισμένους μέσα. Εγώ λέω είναι ώρα να διεκδικήσουμε Δημόσια Υγεία και καλύτερη Ζωή.
ΥΓ Με προτροπή του γιατρού μου φοράω πάντα μάσκα (σωστά όμως) σε κλειστούς χώρους και φροντίζω για την καθαριότητα. Έχει μέχρι στιγμής αποδώσει. Επίσης ακούω μουσική όρθιος. Δεν κόλλησα και πιστεύω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

26 Ιουνίου 2022 στις 1:28 μ.μ.

Μήτσο μάλλον δεν διαβάζεις τα σχόλια των άλλων ή σκοπίμως δεν τα ρίχνεις ούτε ένα βλέφαρο. Αποφεύγετε συγκεκριμένα στοιχεία, πηγές και τεκμηριωμένες θέσεις γιατί αποδομούν τα παραμύθια των ψευτοαριστερών κομμάτων. Οι θάνατοι αυξήθηκαν γιατί ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ο πληθυσμός πρώτον (σε πολύ μεγάλο ποσοστό) και δεύτερον η διασπορά ξέφυγε σε σχέση με το πρώτο κύμα ακριβώς εξαιτίας του τρόπου που χειρίστηκε η κυβέρνηση την κατάσταση. Όταν λοιπόν ο ιός οργιάζει έξω, δεν έχεις εμβολιαστική κάλυψη, δεν παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα για να ανακόψεις την ξέφρενη πορεία του ιού η αύξηση των θανάτων είναι αναπόφευκτη.

Δες τα στοιχεία σου ξαναλέω από άλλες χώρες και θα διαπιστώσεις ότι όπου εμβολιάστηκε πάνω από το 70% του πληθυσμού το ποσοστό νεκρών ήταν πολύ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ στα τελευταία κύματα σε σχέση με τα τρία πρώτα. Μόνο εδώ έχουμε αριθμό νεκρών ίδιο και μεγαλύτερο με το δεύτερο και τρίτο κύμα. Σε ρωτάω θεωρείς ότι το εμβόλιο είναι...ανθελληνικό; Δεν μας αγαπάει εμάς τους Έλληνες γι'αυτό και δεν δουλεύει; Γιατί δεν δημοσιοποιεί η κυβέρνηση τα τιμολόγια από τις παραδόσεις των εμβολίων; Υπάρχουν τα τιμολόγια όπως και επίσημοι πίνακες που αναφέρουν ακριβώς πότε παραλάβαμε χ δόσεις της Pfizer πχ με την τιμή y. Το ίδιο και για τα υπόλοιπα εμβόλια. Έτσι πάει. Γιατί αυτά δεν υπάρχουν πουθενά δημοσιοποιημένα; Τι φοβούνται; Ξέρεις τι; Ότι θα αποκαλυφθεί η κοροϊδία τους διότι πολύ απλά η χώρα ΔΕΝ προμηθεύτηκε τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων ώστε να εμβολιαστεί τουλάχιστον το 70 και βάλε του πληθυσμού. Το ερώτημα είναι γιατί η ψευτοαριστερά σου δεν πίεσε ΠΟΤΕ την κυβέρνηση να δημοσιεύσει τα στοιχεία αυτά; Που είναι Μήτσο μου ο Παπανικολάου; Η Ρέτζιου; ΟΕΟ; Γιατί κάνουν την πάπια; Περισσός, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ψευτομλ, Λαφαζάνης γιατί τηρούν σιγήν ιχθύος;

Και για του λόγου το αληθές ορίστε μέχρι και δικοί τους τους καρφώνουν διαπίστωσε μόνος σου πόσα ψέματα έχουν πει για τους εμβολιασμούς ακόμα και στις κάμερες:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/03/3-million-people-have-been-vaccinated-for-covid-19-by-may-1st-according-to-the-greek-prime-minister-misinformation/

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/03/23/vaccinations-not-equal-to-people-vaccinated/

Βλέπεις ότι δεν διστάζουν να λένε ψέματα ακόμα και κατάμουτρά μας. Γιατί το κάνουν τότε; Μα γιατί κανείς δεν ασχολείται εξού και έχουν το ελεύθερο να μας δουλεύουν. Ποιος τους κατήγγειλε για παραπληροφόρηση, για παραποίηση στοιχείων και ψέματα; Ποιος; Η ΟΕΝΓΕ; Η ΠΟΕΔΗΝ; Ο Περισσός; Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΚΑΝΕΙΣ Μητσάρα.

Λες για τα σχολεία. Μα η ψευτοαριστερά σου δεν έθεσε καν το ζήτημα ως εξής "Κλειστά σχολεία μέχρι να ανοίξουν με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα". Ούτε καν αυτό. Όχι για γενική απεργία διαρκείας δεν μιλούσε κανείς από ΟΛΜΕ-ΔΟΕ (ΠΑΜΕ, Παρεμβάσεις, Α.Κινήσεις) που κανονικά αυτό έπρεπε να γίνει, ούτε καν για 24ωρες. Κανείς Μήτσο. Ειδικά αυτοί που κάποτε πιπιλούσαν πενθήμερες μέσα σε πανελλήνιες τώρα δεν πίεσαν ούτε καν για 24ωρες. ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ στον Κούλη Μήτσο μου. Αυτούς ψηφίζετε, αυτούς ακολουθείτε.

Συνεχίζεται...

V For Viva La Revolucion

26 Ιουνίου 2022 στις 1:30 μ.μ.

Όσο για το lockdown όταν φωνάζαμε ότι μόνο με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (και μεγάλες επιχειρήσεις, σχολεία κλπ) εφαρμόζεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ-ΚΑΘΟΛΙΚΟ lockdown, το οποίο είναι αποδοτικό αλλά και σύντομο γιατί έτσι πρέπει να είναι τι απαντούσε η ψευτοαριστερά σου; Ότι είμαστε...φασίστες, πράκτορες του Μητσοτάκη και άλλα τέτοια ωραία. Έτσι οι “επαναστάτες” σου αφήνανε τον Κούλη να εφαρμόζει τα ψευτολοκντάουν του όπως συνέφερε ουσιαστικά το μεγάλο κεφάλαιο. Το λοκντάουν είναι αναγκαίο όταν η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως ώστε να ανακόψεις την ανεξέλεγκτη διασπορά και την ραγδαία αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία. Δεν λύνει το πρόβλημα βεβαίως βεβαίως αλλά είναι μέτρο AΜΕΣΗΣ ανάγκης. Και σαν τέτοιο το υποστηρίζουμε όταν είναι πλέον η μόνη απάντηση ξαναλέω ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ που αποτελεί μονόδρομο ώστε να σωθούν ΑΜΕΣΑ ζωές. Είναι η λύση στο πρόβλημα; ΌΧΙ. Η λύση στο πρόβλημα είναι ΜΑΖΙΚΟΣ-ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.

Ένα λοκντάουν πρέπει να αφορά όσες περισσότερες δραστηριότητες είναι δυνατό και να εφαρμόζεται ΑΜΕΣΑ χωρίς να χάνεις χρόνο (όσο το καθυστερείς χειρότερα είναι). Μόνο έτσι είναι αποδοτικό και σύντομο (δύο-τριών βδομάδων). Και στο ενδιάμεσο προετοιμάζεις το άνοιγμα με υγειονομικούς όρους. Ε η κυβέρνηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά όταν το εφάρμοζε και αυτό πληρώσαμε. Με άλλα λόγια δεν φταίει το λοκντάουν αλλά η εφαρμογή του. Και σε αυτό η “αριστερά” σου δεν πήρε ΠΟΤΕ θέση αφήνοντας ανενόχλητο τον Κούλη να μετατρέπεται σε serial killer. Το αντίθετο όσοι παίρναμε ξεκάθαρη θέση μας πολεμούσε περισσότερο και από την...κυβέρνηση.

Συνεχίζεται...

V For Viva La Revolucion

26 Ιουνίου 2022 στις 1:31 μ.μ.

Λες επίσης για την υποχρεωτικότητα. Δε μου λες γιατί με το που η κυβέρνηση προχώρησε σε ένα ακόμα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και ήρε την υποχρεωτικότητα της μάσκας όλοι την πετάξαμε; Γιατί δεν κατήγγειλε κάποιος την κυβέρνηση γι΄αυτή την απαράδεκτη απόφαση Μήτσο; Δεν άκουσα κανέναν. Ρε Μήτσο δεν κάνουν το ένα δεν κάνουν το άλλο για ποιο λόγο τελικά υπάρχει το ψευτοκκε σας; Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας; Τι λόγο ύπαρξης έχουν όλοι αυτοί τελικά;

Και βλέπεις σε κλειστούς χώρους με πολύ συνωστισμό πολλοί να μην την φοράνε. Καλά δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι η μάσκα είναι απαραίτητο μέσο που μας προστατεύει αλλά προστατεύει και τους γύρω μας; Ξέρεις πόσοι εκπαιδευτικοί είμαστε στο σχολείο Μήτσο που την φοράμε ακόμα μέσα; ΤΡΕΙΣ. Οι υπόλοιποι την πετάξανε με το που δεν είναι πλέον υποχρεωτική. Και βλέπεις τώρα το γραφείο καθηγητών γεμάτο με συναδέλφους, ο ένας δίπλα στον άλλον και οι περισσότεροι δεν φοράνε μάσκα. Να που αποδείχθηκε ότι δεν έχουμε μάθει τίποτα και ναι πρέπει να μας επιβάλουν αυτονόητα πράγματα εκεί καταντήσαμε.

Αυτό όμως Μήτσο είναι ανωμαλία. Γιατί να ισχύει αυτό; Πρέπει να περιμένουμε μία Παγώνη, έναν Πλεύρη να μας πει αν θα πρέπει να φοράμε μάσκα ή όχι, πότε πρέπει να τη φοράμε κλπ; Λυπάμαι πολύ που το λέω και εδώ φαίνεται η χρεοκοπία της κοινωνίας και του λαού μας αλλά ναι. Άλλο ερώτημα λοιπόν. Η ψευτοαριστερά σου τι έκανε γι'αυτό; Καλλιεργεί εδώ και δύο χρόνια στις γειτονιές, στα σωματεία και τους χώρους δουλειάς, στις σχολές και όπου αλλού κουλτούρα αυτοπροστασίας; Ώστε να μην περιμένει ο κόσμος από το κράτος να του λέει τι θα κάνει αλλά να το κάνει ο ίδιος γιατί έχει καταλάβει, έχει πειστεί ότι αυτό είναι το σωστό; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Η "αριστερά" σου ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ τελείως Μήτσο. Ε γι'αυτό το λόγο η υποχρεωτικότητα και τα πρόστιμα είναι απαραίτητα. Φοράω την μάσκα όχι γιατί με υποχρεώνει ο Κούλης, όχι γιατί φοβάμαι το πρόστιμο αλλά γιατί προστατεύω εμένα και τον διπλανό μου.

Το επιχείρημα δε με την άμβλωση δεν στέκει διότι εάν οι ατομικές μου επιλογές οδηγούν στον θάνατο άλλους συνανθρώπους μου τότε όχι δεν ισχύει αυτό που λες. Εσύ δεν κατηγορείς την κυβέρνηση ότι παίζει το χαρτί της ατομικής ευθύνης; Ε γιατί εκφράζεις την ίδια στιγμή ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ αντιλήψεις;

Αυτά και συγγνώμη για τα πολλά αλλά έπρεπε να απαντήσω εφ όλης της ύλης.

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger