Home » , » Κυρία Δούρου, μετά τη δικαίωσή σας από το δικαστήριο, θα μηνύσετε τους συκοφάντες;

Κυρία Δούρου, μετά τη δικαίωσή σας από το δικαστήριο, θα μηνύσετε τους συκοφάντες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | 9:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αθώα η Δούρου. Αν η απόφαση ήταν ένοχη τα πετσωμένα ΜΜΕ θα μας είχαν πρήξει μέχρι τις εκλογές με 24ωρα ρεπορτάζ.

«Σκοτώνονται τα κανάλια ποιο θα πρωτοπρολάβει να έχει ως κεντρικό πρόσωπο στο πρώτο θέμα του βραδινού δελτίου ειδήσεων, την Ρένα Δούρου, μετά την πανηγυρική και ομόφωνη αθώωσή της.

Τι, όχι; Ποιούν την νήσσαν;»

Υπήρχε όμως περίπτωση να ενοχοποιηθεί; Αν ναι τότε τι έπρεπε να κάνουν τον Πατούλη και τα άλλα κομματόσκυλα της γαλάζιας συμμορίας;

«Η Δεξιά έχει προκαλέσει τραγωδίες στη χώρα. Έχουν φάει και τα πόμολα δεκαετίες τώρα. Το οξύμωρο είναι, ότι όχι απλά ποτέ κανείς τους δεν λογοδότησε στη Δικαιοσύνη, αλλά ότι από εγκαλούμενοι, γίνονται κατήγοροι των πολιτικών τους αντιπάλων. Οι οποίοι πέρα βρέχει».

«Αθώα η Ρένα Δούρου για τη Μάνδρα, ένοχη η δήμαρχος, όπως φωνάζαμε από τότε. Η Ρ έχει επιζήσει από δύο απόπειρες πολιτικής δολοφονίας που οργάνωσαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Καναλάρχες. Πρέσπες, Μάτι, Μάνδρα, Βαξεβάνης - Παπαδάκου, όλες οι σκευωρίες κατέρρευσαν με το πλημμέλημα Παππά θα μείνουν».

Οπότε με βούλα δικαστηρίου ξέρουμε πως τώρα υπεύθυνοι είναι οι δήμαρχοι. Εγώ θα το θυμίζω κάθε φορά που θα πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.

«Βγήκε η δικαστική απόφαση για τη Μάνδρα: Αθώα η Ρένα Δούρου, ένοχοι δήμαρχοι - πολεοδόμοι. Το πιο σπιλωμένο πολιτικό πρόσωπο. Υπέστη εικονική πολιτική δολοφονία προκειμένου να ανέβει στην εξουσία το παρακράτος Μητσοτάκη. Ο χρόνος δικαιώνει και -κυρίως- αποκαλύπτει».

Μια και μοναδική ερώτηση έχω γιατί ξέρω πως η Θέμιδα παίρνει τις αποφάσεις. Το είδα και με το Ιρανικό πετρέλαιο.

Κυρία Δούρου, μετά τη δικαίωσή σας από το δικαστήριο, θα μηνύσετε τους συκοφάντες;

Σας προκαλώ να το κάνετε. Γιατί πρέπει; Για να σταματήσει η ανθρωποφαγία, η καπηλεία των νεκρών. Γιατί αλλιώς θα προσπαθούν ακόμα και να έχουμε νεκρούς για να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. Όπως στο Μάτι.

Για να ξεκαθαρίσω, πιστεύω πως έχετε πολιτική ευθύνη, γιατί ακολουθήσατε την ίδια ακριβώς πολιτική με τη ΝΔ.

«ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΑ, όχι απλά αθώα η Ρένα Δούρου!

Ενα ένα "αυτοκτονούν" όλα τα στελέχη και τα τρολ της ΝΔ, όλοι οι σκατόψυχοι που γνώρισαν μέρες δόξας με την δολοφονία χαρακτήρα, τις βρισιές, τις κατάρες και τις συκοφαντίες που εξαπέλυαν κατά της Ρένας Δούρου».

Κανένα δεξιό κάθαρμα δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει. Δεν αυτοκτόνησαν οι φονιάδες, θα αυτοκτονήσουν οι ψεύτες; Όσο τους αφήνουμε κάνουν τη βρομοδουλειά τους.

Τουλάχιστο θα βάλουν φυλακή αυτόν που είπε «να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες των καναλιών». Εκεί οι κλέφτες της ΝΔ χάρισαν δις, δεν έκαναν τα ίδια με τους ρεφορμιστές.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger