Home » , » Είναι να μην σου βγει το όνομα ....

Είναι να μην σου βγει το όνομα ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | 8:45 μ.μ.



"Οσο κι αν κάτσω φρόνημα/ μου βγήκε πια το όνομα/ Καλύτερα το μάτι σου/παρά το όνομα σου/ άλλος την κάνει την ζημιά/ και βρίσκεις τον μπελά σου'", λέει ένα παλιό λαϊκό τραγούδι. 
Το θυμηθήκαμε με αφορμή την παραπάνω φωτογραφική σύνθεση που μας έστειλε αναγνώστρια μας. Χτες απέδωσαν την επιδρομή ακρίδων στην Ροδόπη στην γκαντεμιά του Μητσοτάκη, σήμερα την ασθένεια του Βενιζέλου ... 

Και η πλάκα είναι, ότι σύμφωνα με τον σαλταρισμένο ακροδεξιό Στέφανο Χίο η γκαντεμιά του Κυριάκου είναι ... κληρονομική. (Δείτε ένα βίντεο που είχαμε αναρτήσει πριν 12 χρόνια!). Για το ίδιο "χάρισμα" του γεννήτορα του πρωθυπουργού είχε μιλήσει επίσης και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρών, Βασίλης Λεβέντης.

Και όπως φαίνεται η γκαντεμιά που κληρονόμησε ο Κούλης είναι τόσο εξόφθαλμη που ορισμένοι διστάζουν να προφέρουν ακόμα και το όνομα του:


Με την ευκαιρία να συμπληρώσουμε ότι την Μητσοτακική αυτή "ιδιότητα" που φέρει ο σημερινός πρωθυπουργός έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι εκτός των άλλων εκδήλωσαν και το ποιητικό συνθετικό ταλέντο τους.




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger