Home » , » Του "Αγίου" Ορου ... το αλληλοπήδημα (Βίντεο)

Του "Αγίου" Ορου ... το αλληλοπήδημα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 | 10:17 μ.μ.

Με επιδίωξη να σας προσφέρουμε ένα μειδίαμα, κάνουμε αυτή την  ανάρτηση.

Πριν καιρό μια φίλη αναγνώστρια μας είχε στείλει ένα βιντεάκι το οποίο τιτλοφορούσε "Της ρασοφόρας λούγκρας το τροπάριο" και στο οποίο ένας καλόγερος μας περιέγραφε τα "παρασκηνιακά" τροπάρια κάποιων καλογέρων.

Φαίνεται πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που κάποιοι "λειτουργοί του Υψίστου" στην "κιβωτό της Ορθοδοξίας", στο "Αγιο" Ορος, μετέτρεπαν τον οβολό των πιστών σε αντίτιμο σαρκικών απολαύσεων με γυναίκες και τώρα προτιμούν να την "βρίσκουν", αναμεταξύ τους.

Θα μας πείτε τι να κάνουν οι άνθρωπο .... βαριά η καλογερική οπότε χρειάζονται και τα ... ξελαμπικαρίσματα. Επειδή φανταζόμαστε ότι δεν έχουμε θρησκόληπτους αναγνώστες/ιες για να σοκαριστούν παραθέτουμε ένα βιντεάκι ... νέας σοδειάς όπου ένας καλόγερος κατονομάζει τους "πατέρες" του "αγίου" όρους που πηδιόνται αναμεταξύ τους. Πιστεύουμε ότι χαρίζει γέλιο.

Πριν απ' αυτό θυμηθείτε και τούτο:

  "Μέσα στα 20 μοναστήρια του Άθω, θα βρούμε: εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους κι αγοραστές της... ανδρικής σάρκας, σχολειά του αλκοολισμού και συστηματικά εκπαιδευτήρια μισανθρωπίας κι αλληλοεξοντωμού. Κι ακόμα σπείρες απατεώνων που τις επιτυχίες τους θα ζηλεύανε κι οι πιο μοντέρνοι διεθνείς τύποι του είδους των". 

 Θέμος Κορνάρος: «Οι άγιοι χωρίς μάσκα» - γράφτηκε το 1931. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger