Home » , , » Πρωτόγνωρη και προκλητική δικαστική απόφαση. Δικαιώνει τους απεργοσπάστες δημοσιολόγους Πορτοσάλτε, Παπαδόπουλο και Χιώτη.

Πρωτόγνωρη και προκλητική δικαστική απόφαση. Δικαιώνει τους απεργοσπάστες δημοσιολόγους Πορτοσάλτε, Παπαδόπουλο και Χιώτη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 | 9:19 μ.μ.

Αλλο πάλι και τούτο!!! Αυθόρμητα μας έρχεται να επαναλάβουμε: Τι ζούμε ρε!!! 

Πανηγυρίζει κάθε μορφή αντίδρασης, από τα γνωστά νεοδημοκρατικά τσουτσέκια, μέχρι τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες για την δικαστική  "απόφαση-σταθμός για τις απεργίες των δημοσιογράφων", όπως γράφουν, η οποία όχι απλώς δίνει άλλοθι και καλύπτει την απεργοσπασία, αλλά γράφει στα μέζεα της, την απόφαση που έλαβε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο συνδικαλιστικό όργανο. Μετά τις γνωστές δικαστικές αποφάσεις για τις "παράνομες και καταχρηστικές" απεργίες, σήμερα συνέβη κάτι πρωτόγνωρο, που σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε, μας δείχνει "αλλαγή αιώνα"!  

Ενας Πρωτοδίκης, λοιπόν, θεώρησε ότι έχει την δικαιοδοσία να ακυρώσει την απόφαση που είχε πάρει η πλειοψηφία του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ-ενός συντηρητικού, προσκείμενου πλειοψηφικά στην Ν.Δ οργάνου- με την οποία είχαν διαγραφεί από το συνδικαλιστικό τους σωματείο οι Αρης Πορτοσάλτε, Νότης Παπαδόπουλος και Βασίλης Χιώτης, επειδή υπήρξαν απεργοσπάστες κατά την διάρκεια της απεργίας που είχε προκηρύξει το σωματείο τους στις 10 Ιούνη του 2021.

 Ο δικαστής αυτός με ένα αποφασίζομεν και διατάσσομεν -σε νεοδημοκρατική έκδοση- αποφάσισε ότι κάθε φορά που απεργεί η ΕΣΗΕΑ "δημιουργείται έλλειμμα ενημέρωσης" και από δω και πέρα "αναγνωρίζεται το δικαίωμα των δημοσιογράφων να ενημερώνουν την κοινή γνώμη κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων και να μην επιβάλλονται ποινές σε όσους επιθυμούν να εργαστούν". 

 
Μεσοβέζικες καταστάσεις. Ας βγάλουν οι δικαστάδες μια απόφαση να απαγορεύει την λειτουργία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και να τελειώνει το ζήτημα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger