Home » , » Επιχειρήθηκε ξέπλυμα της χούντας στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ

Επιχειρήθηκε ξέπλυμα της χούντας στο συνέδριο της ΠΟΕΥΠΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 | 10:10 μ.μ.

Πηγή: 902.gr

Το απαράδεκτο και ανατριχιαστικό περιστατικό της προβολής των χουντικών δικτατόρων της 21ης Απρίλη κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο Ν. Παπαναστάσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, εμφανίστηκαν στο videowall φωτογραφίες του Παπαδόπουλου, του Παττακού και του μισητού εμβλήματος της χούντας, με λεζάντες που εκθείαζαν την «προσφορά» της χούντας στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Και μάλιστα, αυτό το πρωτοφανές και απαράδεκτο γεγονός έλαβε χώρα παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι μόλις αντίκρισε το αποτρόπαιο αυτό θέαμα, κατήγγειλε την ηγεσία της Ομοσπονδίας από βήματος του συνεδρίου και στη συνέχεια αποχώρησε σε ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως σημείωσε, την στάση του επιδοκίμασαν αρκετοί παρευρισκόμενοι πυροσβέστες.

Τέλος, υπενθύμισε ότι η χούντα μετέτρεψε την πυροσβεστική σε σώμα ασφάλειας και έδωσε τη δυνατότητα οπλοφορίας στους πυροσβέστες εντείνοντας την στρατιωτικοποίησή της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger