Home » , » Απλές ερωτήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ.

Απλές ερωτήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 6:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν είχε συνεργαστεί το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ δε θα συνεργάζονταν με τον Καμένο και δε θα έκανε λάθη. Αυτό λίγο πολύ έγραψε κάποιος αναγνώστης.

Κανονικά έπρεπε να χτυπάω σα χταπόδι το Μητσοτάκη για την εγκληματική του πολιτική. Όταν όμως ακούω τέτοια, ε…

Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τον εντελώς καμένο και ψεκασμένο. Κάνει αντιπολίτευση; Τι τον εμποδίζει;

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε αυτά που έκανε ανεξάρτητα από τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. Όπως και οι ΑΝΕΛ θα έκαναν τα ίδια ανεξάρτητα με τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Στο δημοψήφισμα πχ ο κόσμος είπε 62% ΟΧΙ. Γιατί δε μας άκουσε; Εκεί δεν ακούσαμε το ΚΚΕ που είπε σωστά πως είναι σικέ το παιχνίδι. Μπορεί να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί; Δεν τον άφησε ο ψεκασμένος; Σοβαρά; Μα κι οι ΑΝΕΛ υποτίθεται ήταν κατά του Μνημονίου. Της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όχι το δικό τους.

Κάντε αντιπολίτευση στη ΝΔ, κι αφήστε το ΚΚΕ, δε σας παίρνει. Αν πηγαίναμε με το ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα είχαμε χρεωθεί κι εμείς το Μνημόνιο και τις κουταμάρες του.

Κατανοήστε πως το πρόβλημα σας είναι πως δεν έχετε διαφορετική πολιτική από τη ΝΔ. Δούλοι των τοκογλύφων και του ΝΑΤΟ. Γι αυτό ο κόσμος από 3% σας πήγε 30% και παραπάνω;

Ο Μητσοτάκης θα τους βάλει όλους φυλακή. Θα τους φορτώσει τα δικά του εγκλήματα και είναι τόσο ηλίθιοι που δε θα κάνουν τίποτα!

Κανονικά με αυτά που κάνει η γαλάζια συμμορία θα έπρεπε να έχουν πάνω από 50%. Αν δεν πείθουν, το ΚΚΕ τους φταίει ή αυτά που έκαναν ως κυβέρνηση;

Μπορεί να βγουν πρώτοι, είναι μεγάλη η αγανάκτηση. Και; Θα κάνουν μια από ίδια για να επιστρέψουν οι γαλάζιοι ναζί δριμύτεροι.

Άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ καθόλου; Ευτυχώς για την Αριστερά υπάρχει το ΚΚΕ που δεν πάτησε παγίδες να ψηφίζει δήθεν Αριστερά Μνημόνια.

Να κάνει κριτική η Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά να το συζητήσω, αλλά να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πάει πολύ!

Για πείτε τι θα κάνετε, αν σας βγάλει ο κόσμος; Νέα ματωμένα πλεονάσματα; Νέα Μνημόνια; Για πείτε το πρόγραμμά σας, το «σοσιαλιστικό», να ψαρώσουμε.

Άντε κάντε αντιπολίτευση στη ΝΔ, άντε, που κοιμάστε όρθιοι. Να μην κάνετε ανοησίες, να μη λέμε.

Δεν έχει νόημα να πω άλλα. Θα συνεχίσω να χτυπάω τη νεοφιλελέ πολιτική. Όσο για τους ρεφορμιστές τα θέλουν και τα παθαίνουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιουνίου 2022 στις 6:18 μ.μ.

Κοίταξε να δεις φιλαράκι μην παίρνεις φόρα και τα ισοπεδώνεις όλα δεν είναι καθόλου έτσι, όσον αφορά την 1η εκλογή του Σύριζα , αν το ΚΚΕ ήταν δρών πολιτικός οργανισμός στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων όπως διατείνεται άλλες έπρεπε να ήταν οι επιλογές του 1ον μετά τις πρώτες εκλογές του 15 αν ήθελε να ξεμπροστιάσει τον Συριζα έπρεπε να πει στηρίζω κριτικά κυβέρνηση Σύριζα χωρίς να μπει στην κυβέρνηση αρκεί να υλοποίηση την υπόσχεση του δηλ με έναν νόμο και ένα άρθρο κατάργηση όλων των μνημονίων τότε θα βλέπαμε άλλα πράγματα 2ο στο δημοψήφισμα και πάλι η ηγεσία του ΚΚΕ την έκανε με ελαφρά λέγοντας ανοησίες για λευκό και άκυρο προτημισε να αυτοεξευτελιστεί παρα να συμετεχει στο περιφανο ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λάου μετά την κολοτουμπα του ΣΎΡΙΖΑ όλα ήταν πλέον εύκολα η αστική τάξη και οι ευρωπύραυλοι αποικιοκράτες έτριβαν τα χεριά τους ,κοίταξε φίλε μήτσο 15 χρονιά συμμετείχα σαν απλό μέλος και από θέσεις ευθύνης στο ΚΚΕ είδα και απόειδα και λέω ότι τίποτα το ουσιώδες δεν μπορεί να περιμένει η φτωχολογιά από αυτήν την ηγεσια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger