Home » , » Οι Ρώσοι καθάρισαν Έλληνα ναζί μισθοφόρο στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι καθάρισαν Έλληνα ναζί μισθοφόρο στην Ουκρανία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 | 9:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έλληνες μισθοφόροι στην Ουκρανία από τις 24/2/2022: 4

Νεκρός 1, την κοπάνησαν 2, μένει ένας που τον ψάχνει ο Μπούκουρας, να του δείξει κάτι διαφημιστικά για φέρετρα. Μην καταλήξει στα ψυγεία, γιατί οι Ουκρανοί ναζί θα τον πουλήσουν για κατεψυγμένο κιμά.

Συνολικά 6.956 μισθοφόροι πήγαν να πολεμήσουν τους Ρώσους.

1.956 βλέπουν από κοντά τον Αδόλφο Χίτλερ στην Κόλαση, όπως μου επιβεβαίωσε το διαβολάκι. Ποσοστό 28,12%. Όχι κι άσχημα.

1.779 γύρισαν πίσω με την ουρά στα σκέλια, πολλοί από αυτούς με τραύματα. Δεν πήραν τη Μόσχα, αλλά ίσως μπορούν να πάρουν επίδομα αναπηρίας.

Οι Ρώσοι δεν λένε πόσους αιχμαλώτισαν, γιατί θέλουν να τους κεράσουν καφεδάκι.

Γύρω στο 54% είναι επίσημα οι συνολικές απώλειες των πληρωμένων φονιάδων μπορεί όμως να είναι πολύ παραπάνω.

Γι αυτό είπα να πάνε οι δικοί μας ναζί στην Ουκρανία. 25-28% πιθανότητα να γίνουν λίπασμα μέσα σε ένα τρίμηνο.

«Κατά τη διεξαγωγή μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο έδαφος της επιχείρησης Azot στην πόλη Severodonetsk, όντως, ορισμένα ουκρανικά στρατεύματα πήραν τη σωστή απόφαση και άρχισαν να παραδίδονται» λένε οι Ρώσοι.

«Ο αριθμός εκείνων που παραδόθηκαν και που ανήκουν σε μια ή την άλλη μονάδα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί για την ασφάλεια των ίδιων των στρατευμάτων του Κιέβου». Γιατί; «Συγγενείς όσων παραδόθηκαν μπορεί να διωχθούν στο έδαφος της Ουκρανίας».

«Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των δυνάμεων του Κιέβου στη βιομηχανική ζώνη του Σεβεροντόνετσκ θα μπορούσε να είναι έως και 2,5 χιλιάδες μαχητές. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς φέρεται να είναι ξένοι μισθοφόροι».

«Νωρίτερα, ο Vitaly Kiselyov, Βοηθός Υπουργός Εσωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, δήλωσε ότι έως και 1.200 πολίτες έχουν συλληφθεί όμηροι από τις δυνάμεις του Κιέβου στο Severodonetsk. Βρίσκονται στο έδαφος του εργοστασίου Azot, το οποίο είναι οχυρό των στρατευμάτων του Κιέβου…»

Λαγέ που είσαι; Πάρε Κασίδα και Μιχαλολιάκο και πηγαίνετε Ουκρανία. Μην τολμήσετε να γυρίσετε πίσω. Είστε απόγονοι του Βουκεφάλα, δεν υποχωρείτε εσείς. Εντάξει και του Χανς του Γκεσταπίτη, αλλά σκεφτείτε, πως μπορεί να πάτε στο Χίτλερ μια ώρα αρχύτερα! Άντε ναζίδια μου, που μου θέλετε πόλεμο...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger