Home » , » Σιγά το νέο με την σύλληψη μπάτσου αρχηγού σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Σιγά το νέο με την σύλληψη μπάτσου αρχηγού σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 | 10:50 μ.μ.

Τίποτα το ενδιαφέρον με την σημερινή είδηση που μας γνωστοποιεί την σύλληψη μπάτσου, ο οποίος ήταν επικεφαλής σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Δεν είναι άλλωστε κάτι καινούργιο ότι μια απ' τις μια τις αγαπημένες δραστηριότητες των ένστολων υπηρετών του συστήματος, είναι να προστατεύουν τους εμπόρους ναρκωτικών, και άλλες φορές όπως στην συγκεκριμένη, να συμμετέχουν σε αρχηγικό ρόλο σε τέτοιες σπείρες.  (Το πιο πιθανόν η όλη εξέλιξη --η σύλληψη του μπάτσου δηλαδή- να οφείλετε στα αλληλοκαρφώματα με λεία το αποτέλεσμα της λαμογιάς τους, κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες συμμορίες).

 «Κατά την άποψη μου, στις φυλακές είναι το διευθυντήριο του ανοργάνωτου εγκλήματος. Γιατί του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173», ήταν εκτίμηση ενός διάσημου μακαρίτη πια βαρυποινίτη --έχει κατηγορηθεί για με τον μισό ποινικό κώδικα- του Βασίλη Στεφανάκου, που όταν ήταν στα ντουζένια του, είχε στην "δούλεψη" του δεκάδες μπάτσους.  

«Ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει» έγραφε πριν κάποια χρόνια ο Θωμάς Μπακαλάκος. Και οι κατ' ευφημισμόν «προστάτες του νόμου και της τάξης» κάνουν ότι είναι δυνατόν  για να μας το αποδεικνύουν καθημερινά, είτε με τραμπουκισμούς και δολοφονικές ενέργειες σε βάρος πολιτών, είτε με τις παράλληλες δράσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι περασμένο  δημοσίευμα περιοδικού το οποίο αναφερόταν στις δραστηριότητες των μπάτσων που έχουν σαν αντικείμενο «καφετέριες ή καφενεία, οίκοι ανοχής, μασατσίδικα και studios, όπως είναι η νέα ονομασία των ακριβότερων πορνείων στην Αθήνα, μπαρμπουτιέρες, στριπτιτζάδικα, νυχτερινά κέντρα αλλά και μπαρ, τα οποία πλήρωναν και πληρώνουν κανονική προστασία σε μεικτή ομάδα μπράβων, πρώην και νυν αστυνομικών». 

«Η παροιμία βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, αφού ιθύνοντες νόες του κυκλώματος είναι άνθρωποι που κινούν τα νήματα, δηλαδή ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger