Home » , » Καλέ Ουκρανοί, γυρίστε πίσω!

Καλέ Ουκρανοί, γυρίστε πίσω!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 | 9:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τους ξαναπήδηξαν λίγο οι Ρώσοι. Πόσο λίγο; Όσο για μείνουν ολίγον έγκυοι. Όχι πολύ όμως. Πριν δούμε την ανακοίνωση των Ουκρανών, να πούμε για το πανέξυπνο σχέδιο των ΗΠΑ: Δίνουν πολλά όπλα στους Ουκρανούς, αυτά καταλήγουν ως λεία πολέμου στους Ρώσους, οπότε στο τέλος ο Ρωσικός Στρατός θα έχει περισσότερα Νατοϊκά όπλα παρά δικά του! Σατανικό ε;

Η ανακοίνωση των Ουκρανών έχει επίσης πλάκα. «Το να παραμένουμε σε θέσεις που βομβαρδίζονται συνεχώς εδώ και μήνες απλώς και μόνο για να παραμείνουμε εκεί δεν έχει νόημα». Καλέ πως δεν έχει; Γιατί τότε παραμένατε τόσο καιρό; Να μην ξεβολευτούν οι Ρώσοι! Που απλά κάθονταν και βομβάρδιζαν τους Ουκρανούς, σα να παίζουν αυτά τα παλιά ηλεκτρονικά που παίζαμε με 10 δραχμές. Τώρα θα πρέπει να τους κυνηγούν. Κάνει και ζέστη, θα ιδρώσουν…

Καλέ Ουκρανοί, γυρίστε πίσω! Σε λίγο θα πάρετε τη Μόσχα! Ποιος το λέει; Τα Αμερικανικά ΜΜΕ! Θέλω από αυτό που πίνουν. Το θέλω σαν τρελός και το θέλω τώρα! Ένα θύλακα 15Χ10 χιλιόμετρα που σας είπα χθες, τον θυμάστε; Ξεχάστε τον, πάει, να ’ταν κι άλλος. Να υποθέσω πως οι 2.000 στρατιώτες μέσα πέταξαν; Οι Ουκρανοί λένε αποχώρησαν. Για πού; Για στρατόπεδο αιχμαλώτων ή για τον άλλο κόσμο; Για να μην αποχωρήσουν και άλλοι, οι Ουκρανοί στρατηγοί αποφάσισαν σωστά να υποχωρήσουν.

Το θέμα είναι να τελειώσει ο πόλεμος. Αφήνουν πίσω τους ερείπια σε πόλεις που οι Ρώσοι είναι πλειοψηφία. Πρέπει να καταλάβουν οι ναζί του Κιέβου και οι Δυτικοί αφέντες τους, πως δεν είναι Αφγανιστάν. Ο Ρώσικος πληθυσμός δεν θέλει πια την Ουκρανία. Οι μονάδες που διέσπασαν τις γραμμές δεν ήταν μόνο ο Ρωσικός Στρατός, αλλά ο στρατός των Λαϊκών Δημοκρατιών. Δε θα σταματήσουν, αν δεν «απελευθερωθεί» και το τελευταίο χωριό Ρωσόφωνων. Είναι αφελές για μένα να πιστεύουν οι Ρώσοι πως είναι απελευθερωτικός ο πόλεμος, αλλά αυτό ακριβώς πιστεύουν οι περισσότεροι.

-2.000 στρατιώτες λοιπόν μέσα σε μια μέρα. Παραπάνω αν βάλουμε όσους σκοτώθηκαν στους υπόλοιπους τομείς του μετώπου. Μια μονάδα μεγέθους ταξιαρχίας εξολοθρεύθηκε. Όλα αυτά μπορούσαν να αποφευχθούν αν οι ναζί δεν ήταν ναζί. Αν δέχονταν απλά να υπάρχουν μειονότητες στην Ουκρανία.

Όλα τα σπίτια του Σεβεροντονέτσκ είναι κατεστραμμένα. Πέθαναν και πολλοί άμαχοι. Αν ήμουν στην θέση των Ουκρανών, θα εκτελούσα το διεφθαρμένο Ζελένσκι και θα επιδίωκα ανακωχή. Όσα και να δώσουν οι ΗΠΑ, οι Ρώσοι θα διαθέσουν περισσότερα. Τα MLRS θα γίνουν πρώτης τάξεως στόχος. Το μόνο σίγουρο είναι πιο πολλοί νεκροί ενώ η Ουκρανία θα χάσει ακόμα περισσότερα. Όπως η Ευρώπη.

Τα λέω και θα το λέω συνέχεια. 6 δις χρειάζονται για να λείψει η πείνα από τον κόσμο. Οι ΗΠΑ δίνουν πολλαπλάσια να συνεχιστεί ένας πόλεμος που θα φέρει πείνα στον κόσμο…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιουνίου 2022 στις 1:28 μ.μ.

Και γιατί τότε χρειαζόντουσαν τον ρωσικό στρατό για να επικρατήσουν; Αφού ο λαός πολεμάει τους "ναζί" του Κιέβου, αφού υπάρχει "αντιφασιστική-λαϊκή" εξέγερση όπως ισχυρίζεστε γιατί τους "έσωσε" ο Πούτιν; Γιατί η ίδια η ύπαρξη των ΨΕΥΤΟλαϊκών δημοκρατιών κρίνεται από τις διαθέσεις του Πούτιν; Τέτοια "μαζικά-επαναστατικά κινήματα" να τα χαίρεστε. Μήπως και εδώ για να πετύχει η...επανάστασή σας θα χρειαστείτε τον ρωσικό στρατό ώστε να καταλάβει τη χώρα και να αποκτήσουμε "Λαϊκή Δημοκρατία"; Μάλιστα είναι τέτοια η "λαϊκή κινητοποίηση" που στο Ντονμπάς κρύβονται ώστε να αποφύγουν τον πόλεμο:

https://www.theguardian.com/world/2022/apr/28/donetsk-separatists-desperate-draft-campaign-empties-streets-of-men-ukraine

Ο ίδιος ο Στρελκόφ παραδέχτηκε το 2014 ότι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ μαζική-λαϊκή συμμετοχή στο “αντάρτικο κίνημα” του Ντονμπάς και ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:

https://internationalviewpoint.org/spip.php?article3440

Αλλού παραδέχεται το πως τους έσωσαν οι λεγόμενοι “παραθεριστές” δηλαδή ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ σε μία κρίσιμη γι'αυτούς μάχη:

https://zavtra.ru/blogs/kto-tyi-strelok

Αν βάλεις και τους ΝΑΖΙΣΤΑΡΑΔΕΣ “εθελοντές” από Ρωσία (Ρωσική Εθνική Ενότητα και άλλοι), Σερβία (Τσέτνικ) και από αλλού γίνεται κατανοητό πόσο “λαϊκός αγώνας” είναι αυτός.

Που καταντήσαμε ρε φίλε να απαιτούνε οι "διεθνιστές-αντιιμπεριαλιστές" από μία χώρα να ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ σε μία υπερδύναμη, να παραδώσει εδαφική και εθνική κυριαρχία σε ιμπεριαλιστές. Και μάλιστα εάν αυτή αντιστέκεται να την...κατηγορούνε κιόλας ότι αυτή φταίει. Μου θυμίζει την γυναίκα που την τιμωρούνε επειδή αντιστάθηκε στον βιαστή της. Και την τιμωρούνε γιατί σου λένε αυτή είχε δυτικό νταβατζή, ήταν πόρνη οπότε δεν την υποστηρίζουμε λες και οι πόρνες δεν έχουν δικαιώματα, δεν είναι άνθρωποι.

Καμία ελπίδα δεν υπάρχει δυστυχώς. Κάποτε όταν οι σοβιετικοί ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ αιματοκυλούσαν λαούς υπήρχε και μία αριστερά που καταδίκαζε ανοιχτά τα εγκλήματά τους. Δεν έλεγε "Τι Τσεχοσλοβακία τι ΕΣΣΔ αφού οι πρώτοι θέλουν να πάνε με τους δυτικούς είναι ίδιοι και χειρότεροι" ή "Τι Αφγανοί τι ΕΣΣΔ αφού οι πρώτοι υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ είναι χειρότεροι". Τότε οι συνεπείς διεθνιστές, αντιιμπεριαλιστές φωνάζανε ΕΞΩ Η ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΕΞΩ Η ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Τώρα όλοι είναι φερέφωνα του Κρεμλίνου. Τι να πω πια δεν υπάρχει κομμουνιστικό κίνημα ούτε για δείγμα το δολοφονήσανε από το ΄56 και μετά. Δεν υπάρχουν κομμουνιστικά κόμματα τέλος.

Μόνη ελπίδα να το καταλάβουν επιτέλους οι αγνοί άνθρωποι, τα θύματα των ηγεσιών, που πιστεύουν στην ιδεολογία και υπάρχουν μέσα και στο ψευτοκκε και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παντού και το γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχουν, να σηκωθούν να φύγουν από εκεί μπας και ξεκινήσουμε από την αρχή. Προϋπόθεση όμως γι'αυτό να μελετήσουμε όλοι την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος από την αρχή, να μελετήσουμε προσεκτικά και εις βάθος το έργο των κλασσικών ώστε να αναγεννηθεί το κομμουνιστικό κίνημα ως άλλος φοίνικας.

ΥΓ: Μήτσο μίλα επιτέλους καθαρά και μην μας κοροϊδεύεις. Υποστηρίζεις τον πόλεμο του Πούτιν. Είτε γιατί πράγματι τον θεωρείς απελευθερωτικό είτε γιατί υποστηρίζεις συνειδητά ιμπεριαλιστικούς αλλά και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ πολέμους όταν όμως αυτοί διεξάγονται από την Ρωσία. Αλλά παραδέξου το και μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Είστε χειρότεροι και από τους αμερικανόφιλους τουλάχιστον αυτοί δεν φοβούνται να υποστηρίξουν ανοιχτά τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ και υπερασπίζονται τις απόψεις τους. Εσείς κρύβεστε και το χειρότερο πίσω από σφυροδρέπανα λερώνοντάς τα κανονικότατα.

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger