Home » , , » Η κυρία λογοκρισία

Η κυρία λογοκρισία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 | 9:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Οι Μουσουλμάνοι απαγόρευσαν ταινία για τη γυναίκα του Μωάμεθ, οι Μουσουλμάνοι εξοργιστήκαν για ένα Ινδουιστή που έγραψε για τη γυναίκα του Μωάμεθ…»

Σήμερα θα βάλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Πρώτα από όλα δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι φανατικοί και ηλίθιοι. Δεν είναι καν η πλειοψηφία. Είναι μερικοί στον ISIS όπως είναι αντίστοιχα δικοί μας μαλάκες σε διάφορες ακροδεξιές οργανώσεις θρησκόληπτων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από τους ανόητους όλων των θρησκειών πως η λογοκρισία δεν είναι μόνο κακό, είναι δίκοπο μαχαίρι. Πως, αν αρχίσουν πάλι οι θρησκευτικοί πόλεμοι, θα πληγούν όλες οι αντιμαχόμενες παρατάξεις. Είδανε την προκοπή με τον ISIS, που έγινε αφορμή για επεμβάσεις στις Μουσουλμανικές χώρες. Τη φασιστική αυτή οργάνωση φανατικών ηλιθίων φονιάδων την αντιμετώπισαν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι σε Συρία και Ιράκ, κι έκαναν άριστα. Άλλωστε κάτι που είναι ιερό ή αμαρτία για κάποιον δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για κάποιον άλλο. Ο σεβασμός στην Ελευθερία προηγείται του σεβασμού της Θρησκείας.

Όμως υπάρχει πράγματι Ισλαμοφοβία, ρατσιστική προπαγάνδα, ο αντίστοιχος χριστιανικός ISIS. Εμείς οι Κομμουνιστές πχ ξέρουμε καλά από αντικομουνιστική προπαγάνδα των ναζί. Καταγγέλλουμε, αλλά δεν θέλουμε λογοκρισία. Γιατί πρόκειται περί παγίδας. Λένε κάτι εξωφρενικό, ακριβώς για να αντιδράσουμε ζητώντας λογοκρισία. Επειδή κυβερνάνε καθάρματα η λογοκρισία χρησιμοποιείται έπειτα για να κλείσουν όλα τα στόματα που ενοχλούν τα πλούσια παράσιτα.

Αυτά τα δημοσιεύματα για τους κακούς Μουσουλμάνους έχουν σκοπό να φανατίσουν τις θεούσες, ώστε να χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι τα Ταλιμπανιστήρια για τα δικά τους ρατσιστικά εγκλήματα. Τα οποία είναι εναντίον κυρίως των Μουσουλμάνων προσφύγων. Καταδικάζουμε τόσο τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Εκκλησίες, όσο και τον πνιγμό των αθώων προσφύγων. Είναι εγκλήματα και τα δύο και μάλιστα ειδεχθή. Με τη μόνη διαφορά πως τα ΜΜΕ μας γράφουν μόνο για το εξωτερικό, κι όχι αυτά που κάνει το Ελληνικό παρακράτος, γιατί κράτος δεν ήμασταν ποτέ. Τα δικά μας όχι μόνο τα κρύβουν συκοφαντούν και όσους τα αποκαλύπτουν.

Να πούμε κάτι ακόμα για τη λογοκρισία. Εγώ θα δω από περιέργεια την ταινία που ενόχλησε τους φανατικούς Ισλαμιστές και υποψιάζομαι πως θα την δουν περισσότεροι από όσους θα την έβλεπαν χωρίς τον ντόρο, όπως ακριβώς γίνεται με τις ταινίες που τσαντίζουν τους δήθεν Χριστιανούς.

Μπορούν όμως να μας πουν αυτοί που είναι αλά καρτ, όποτε τους συμφέρει, υπέρ της ελευθερίας έκφρασης, γιατί δεν καταδικάζουν τους ηλίθιους Ουκρανούς, που αλλάζουν τα ονόματα δρόμων, τα οποία είναι Ρώσων λογοτεχνών και ποιητών; Έχει καμία σχέση πχ ο Τσέχωφ με τον Πούτιν; Η ανοησία έσπασε κάθε ρεκόρ. Στο μεταξύ μπορούμε τώρα να δούμε Ρωσικά site; Όχι, εκεί η Ελευθερία της έκφρασης πάει περίπατο.

Φυσικά καταδικάζουμε, αλλά καταδικάζουμε τη βλακεία από όπου κι αν προέρχεται. Από όλους! Το κατάλαβαν οι ΑΡΔ;

ΥΓ. Η Σαουδική Αραβία είναι το κράτος που εφαρμόζει τις πιο αναχρονιστικές θρησκόληπτες πρακτικές. Κι όμως σ’ αυτούς δίνει όπλα η Χριστιανική Δύση για να σκοτώνει άλλους Μουσουλμάνους και να δημιουργεί στρατιές προσφύγων! Πόση υποκρισία να αντέξει ο πλανήτης;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger