Home » , » Αναζητούμε σεναριογράφο κωμικών θεατρικών παραστάσεων για συνεργάτη του blog μας

Αναζητούμε σεναριογράφο κωμικών θεατρικών παραστάσεων για συνεργάτη του blog μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | 9:00 π.μ.

Προφανώς και δεν έχει καμιά τύχη η υποψηφιότητα που βάζει με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δ. στην Λέσβο, ο "ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής", Ιάσωνας Πιπίνης. Το νησί εκλέγει 3 βουλευτές (από Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και φυσικά ο γιγάντιος κομματικός μηχανισμός που έχει φτιάξει με τα απίστευτα ρουσφέτια του ο "μεγάλος", όπως είναι γνωστός στην εκλογική του περιοχή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και σημερινός βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απειλείται με τίποτα. 

Πιθανόν κομματικές υποθήκες σκοπεύει να αποκτήσει ο σιτιζόμενος από το ταμείο του κόμματος του, δημοσιογράφος. Επειδή όμως δεν χαρακτηρίζεται για την ευφυία του, δεν αποκλείεται να πιστεύει ότι η ιδιότητα του "πρωθυπουργικού συμβούλου" μπορεί να του εξασφαλίσει βουλευτικό έδρανο. 

Και το λέμε αυτό γιατί διαβάζοντας συνέντευξη του Ι. Πιπίνη σε ιστοσελίδα της Λέσβου εκτός απ' τα τετριμμένα "Στόχος μου είναι να αποκτήσει η Λέσβος την αίγλη που της αξίζει μπλα ... μπλα.." το μοναδικό που έχει να μας επιδείξει είναι οι σχέσεις του με τον απόφοιτο του Χάρβαρντ: "Ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού στα ζητήματα Λατινικής Αμερικής έχουμε κάνει αρκετές ενέργειες από τις οποίες πολλές συνδέονται και με τη Λέσβο... Πρέπει να σας πω είναι ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λέσβο. Αυτό το βρίσκω αναμφισβήτητα θετικό...".

Δεν είναι όμως αυτό το σημαντικό. Το θέμα είναι ότι αυτή η υποψηφιότητα μας προκάλεσε έκπληξη. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι μας αιφνιδίασε. Κι αυτό γιατί, προφανώς αφελώς σκεπτόμενοι, μετά τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις, υποθέταμε ότι ο Ι. Πιπίνης θα έψαχνε να βρει τρύπα να κρυφτεί, και θα αρκούταν να απολαμβάνει την πρωθυπουργική αργομισθία του. Και όμως ο Μητσοτάκης τον επιβραβεύει για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε, επιλέγοντας για το εκλογικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. 

Επειδή δεν έχουμε το ταλέντο των σεναριογράφων κωμικών παραστάσεων, δεν έχουμε την συνατότητα να σχολιάσουμε αυτή την είδηση και απλώς σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger