Home » , » Φασιστομαλάκας πυροβόλησε gay στο Όσλο

Φασιστομαλάκας πυροβόλησε gay στο Όσλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | 7:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κατάγονταν (λέει) από το Ιράν. Και λοιπόν; Ποιος λέει πως τα εγκλήματα ή οι ανισόρροποι υπάρχουν μόνο σε μια χώρα; Ο ρατσιστής είναι ο ηλίθιος που πιστεύει πως είναι πάνω από όλους. Ο σωβινιστής αυτός που θεωρεί τις γυναίκες πράγμα.

Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα στη Συρία πως η δήθεν αντιπολίτευση ήταν ισλαμοφασίστες την κατήγγειλα. Είπαμε και τη γνώμη μας για τους ναζί του ISIS και πόσο χρήσιμοι ήταν για τις ΗΠΑ και τις άλλες Δυτικές χώρες. Καθόλου περίεργο που η τρομοκρατική αυτή παραθρησκευτική και ουσιαστικά ναζιστική οργάνωση συντρίφτηκε από Μουσουλμάνους, αφού πολλά από τα θύματα τους ήταν Μουσουλμάνοι.

Χριστιανοί είναι εκείνοι που βοήθησαν τους πρόσφυγες. Παρουσιάζονται Χριστιανοί, χωρίς να είναι, σατανιστές ναζί και κάτι τύποι που απειλούν με αγωγές όλους τους άλλους. Όπως με τους Χριστιανούς έτσι και σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν οι φανατικοί. Είπαμε επίσης πολλές φορές, πως οι ίδιες οι Θρησκείες φταίνε γι αυτούς. Ομοφοβικοί υπάρχουν σε όλες τις χώρες και υπήρχαν σε όλες τις εποχές. Βεβαίως σε καθεστώς ανελευθερίας και δεισιδαιμονίας οι τύποι αυτοί κυβερνάν και καταπιέζουν περισσότερο.

Η επίθεση στο Όσλο από ένα βλάκα φασίστα είναι αφορμή να συκοφαντηθούν τα εκατομμύρια Μουσουλμάνων, οι οποίοι ζουν αρμονικά με τους Χριστιανούς, ή τουλάχιστον προσπαθούν. Γιατί ο ρατσισμός είναι διάχυτος.

Για μένα επίσης είναι λάθος η ακύρωση του pride. Θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια μεγάλη διαδήλωση κατά του ρατσισμού. Ως άθεος δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία, θεωρώ πως όλες είναι λάθος και μάλιστα μεγάλο. Όπως όμως σέβομαι τις πεποιθήσεις του καθενός και δεν σκοτώνω κανένα θρήσκο, έτσι θέλω να μας σέβονται.

Επίσης το τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, είναι καθαρά δική του υπόθεση και δεν πέφτει λόγος σε κανένα άσχετο βλάκα. Εφόσον δεν σε πηδάω, βούλωσέ το! Οι ενήλικοι έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τους συντρόφους μας. Το αν θα κάνω σεξ με άντρα ή γυναίκα, ένα ή περισσότερους, δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τη ζωή των άλλων που δεν πηδιούνται μαζί μου.

Κάποιοι μίζεροι ομοφοβικοί ασχολούνται με τους gay. Δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στην άθλια ζωή τους κι ασχολούνται με τα σεξουαλικά αγνώστων; Φυσικά οι διάφοροι τσαρλατάνοι της θρησκείας έχουν ευθύνη. Αυτοί, ας απολογηθούν γιατί βγάζουν το σκασμό σε πάρα πολλές πραγματικές αμαρτίες, όπως η άγρια εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Οι λούμπεν αντί να ζητάνε ισότητα και καλύτερη ζωή προσπαθούν την καταπίεση που έχουν υποστεί να τη διοχετεύσουν σε άλλους. Δεν πρόκειται να τους περάσει. Οι γυναίκες είναι ίσες με τους άντρες, έχουν τα ίδια δικαιώματα, ας το χωνέψουν. Όπως έχουν δικαιώματα όλοι, ανεξάρτητα από το χρώμα, το φύλο, τον τόπο που γεννήθηκαν.

Αυτό που κάνουν διάφοροι μαλάκες δεν λέγεται σεβασμός στις παραδόσεις αλλά νερό στο μύλο του ναζισμού. Δίνουν επιχειρήματα σε κείνους που θέλουν να τους αφανίσουν. Ήταν τρελός αυτός που πυροβόλησε. Θρησκόληπτος ήταν, να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα. Η τρέλα όμως της θρησκείας μπορεί να θεραπευτεί, αν υπάρχει θέληση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger