Home » , » Ε.Ο 17 Νοέμβρη: ΜΑΤ, μια ένοπλη γκαγκστερική συμμορία

Ε.Ο 17 Νοέμβρη: ΜΑΤ, μια ένοπλη γκαγκστερική συμμορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 | 12:14 π.μ.

Η κτηνωδία των ΜΑΤ ενάντια στον "εχθρό λαό" ξεκινάει από την στιγμή που ιδρύθηκαν.

Μια διμοιρία λοιπόν που ήταν "διάσημη" κατά την εποχή που δρούσε, για την βιαιότητά της ενάντια στους διαδηλωτές,  ήταν αυτή που στις 26 Νοέμβρη του 1985, δέχτηκε επίθεση από την Ε.Ο 17 Νοέμβρη.

Μια έκρηξη παγιδευμένου οχήματος, δίπλα από το λεωφορείο που επέβαιναν αυτοί οι ΜΑΤατζήδες στην Καισαριανή  κοντά στα ξενοδοχεία «Χίλτον» και «Κάραβελ», είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μπάτσου Ιωάννη Γεωργακόπουλου και τον ελαφρύτερο τραυματισμό 14 συναδέλφων του.

Στην σχετική προκήρυξη η Ε.Ο 17 Νοέμβρη ανέφερε μεταξύ άλλων:

Τα ΜΑΤ (και τα ΜΕΑ) είναι το επίλεκτο σώμα, το καμάρι της αστυνομίας. Με ειδική εκπαίδευση, ειδικούς μισθούς, πριμ, επιδόματα. Το επάγγελμα τους, η νοοτροπία τους, η ζωή τους είναι εξάσκηση της ένοπλης αντιλαϊκής βίας. Δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά να τρομοκρατούν και να ξυλοφορτώνουν τον εργαζόμενο λαό. Παράσιτα της κοινωνίας δεν δουλεύουν και ζουν από τα χρήματα του ελλ. λαού. Δεν έχουν ούτε καν το πρόσχημα των άλλων αστυνομικών ότι ασχολούνται με τα τροχαία και τους ποινικούς. Έβγαλαν τελείως τις μάσκες και έδειξαν ολοκάθαρα το πρόσωπο τους, την πραγματική τους φύση: ένοπλη γκαγκστερική συμμορία στην υπηρεσία των Μποδοσάκηδων, των Λάτσηδων, των Σκαλιστήρηδων, των μονοπωλίου, του ιμπεριαλισμού, των αφεντικών ενάντια στον εργαζόμενο λαό. 

Απαραίτητη ένοπλη δύναμη για την αναπαραγωγή των κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών εκμετάλλευσης των εργαζομένων απ' το μεγάλο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό.

Αυτή την ένοπλη συμμορία θα την αντιμετωπίσουμε με τη λαϊκή βία μέχρις ότου διαλυθούν και τα ΜΑΤ και τα ΜΕΑ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger