Home » , » Μπάτσοι βασανίζουν άγρια και καθιστούν μόνιμα ανάπηρο ένα νέο άνθρωπο και η "δικαιοσύνη" τους "τιμωρεί" με 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή!

Μπάτσοι βασανίζουν άγρια και καθιστούν μόνιμα ανάπηρο ένα νέο άνθρωπο και η "δικαιοσύνη" τους "τιμωρεί" με 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 | 6:40 μ.μ.

Μετά από 15 (!) ολόκληρα χρόνια και μετά από 8 αναστολές ολοκληρώθηκε η δίκη των δυο ένστολων βασανιστών του Χρήστου Χρονόπουλου  (για δυο ακόμα μπάτσους που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό του Χρ, Χρονόπουλου το αδίκημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα και είχε ήδη από καιρού παραγραφεί).

 Η ιστορία με την βάναυση κακοποίηση που υπέστη, από μπάτσους τον Μάη του 2007, ο Χρήστος Χρονόπουλος, είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Ο Χρονόπουλος ένα άτομο με προβλήματα ψυχικής υγείας βασανίστηκε σε τέτοιο βαθμό από μπάτσους ώστε μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση, με περιπολικό από το ΑΤ στο «Θριάσιο», απ΄ όπου (μετά από 2 μήνες στην Εντατική και επακόλουθη μακρόχρονη νοσηλεία) βγήκε με σοβαρότατες και αμετάστρεπτες σωματικές και νοητικές αναπηρίες, Η κακοποίηση που δέχτηκε από τα «όργανα της τάξεως», ο Χρονόπουλος του προκάλεσαν ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες, από τις οποίες κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του και λόγω των οποίων και έχει καταστεί πλήρως ανάπηρος. 

Σήμερα, λοιπόν "καταδικάστηκαν" τελεσίδικα οι δυο μπάτσοι που πριν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια βασάνισαν άγρια ένα 33χρονο τότε άρρωστο άνθρωπο, με διαγνωσμένη ψυχική νόσο και τον κατέστησαν ανάπηρο αν και μέχρι τότε δεν είχε καμιά σοβαρή σωματική βλάβη. Και ξέρετε ποια είναι η ποινή που επιβλήθηκε στους δυο μπάτσους -  Αριστείδης Κόκκινος και Νίκος Σουτόγλου είναι τα ονόματά τους- βασανιστές; Τρία χρόνια με αναστολή! Τόσο κοστολόγησε η "δικαιοσύνη" τους, μια μπατσάδικη κτηνωδία που άφησε μόνιμα ανάπηρο ένα νέο άνθρωπο. 

 Νομίζουμε ότι το παρακάτω βίντεο καθιστά περιττό, οποιοδήποτε παραπέρα σχολιασμό μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger