Home » , » Επανέρχεται το σκληρό κράτος της δεξιάς του '60 και με εντολή Μητσοτάκη οδηγείτε σε εκτέλεση ο Γ. Μιχαηλίδης (Οχι εμείς, αστοί τα λένε....) (Βίντεο)

Επανέρχεται το σκληρό κράτος της δεξιάς του '60 και με εντολή Μητσοτάκη οδηγείτε σε εκτέλεση ο Γ. Μιχαηλίδης (Οχι εμείς, αστοί τα λένε....) (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | 2:42 π.μ.

Ο καθημερινός ταξικός πόλεμος, επί κυβέρνησης των "αρίστων" παίρνει χαρακτηριστικά που δεν είχαμε συναντήσει από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και είναι ενδιαφέρον ότι απόψεις που είχαμε εκφράσει εδώ και χρόνια εμείς, τώρα τις ασπάζονται και αστοί, αλλά προοδευτικοί δημοσιολόγοι.

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας news247, Γιάννη Αλμπάνη να σχολιάζει την χθεσινή μπατσάδικη κτηνωδία σε βάρος διαδηλωτών και να μας λέει ότι οι εικόνες που παρακολουθήσαμε μας θυμίζουν την κανονική δεξιά της δεκαετίας του 60. Σύμφωνα με τον ίδιο στις μέρες μας βιώνουμε μια "δημοκρατία του ροπάλου και της επίδειξης πυγμής από την αστυνομία".

 Δεν έχουμε να κάνουμε με αυθαιρεσίες ή με υπέρβαση των εντολών και τον οδηγιών κάποιων αστυνομικών οργάνων αλλά είναι μια κατάσταση η οποία ελέγχεται κεντρικά και καθοδηγείται πολιτικά από την κυβέρνηση, συμπληρώνει ο ίδιος.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η τοποθέτηση του Κλέων Γρηγοριάδη.

 "Δεν είναι τυχαία η υπέρβαση ορίων από κάποια αστυνομικούς. Είναι συντεταγμένο σχέδιο είναι απόφαση σκλήρυνσης της βίας είναι σχέδιο που οδηγεί σε εθνικό διχασμό", τονίζει ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε και το οποίο κατά την άποψη μας έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι παρουσιάζεται και δεύτερος βουλευτής του κοινοβουλίου -ο πρώτος ήταν ο Π. Πολάκης- που δημόσια δηλώνει ότι οι δικαστές εκδίδουν αποφάσεις εκτελώντας πολιτικές εντολές. (Αν γράφαμε εμείς κάτι τέτοιο οι μπάτσοι της υπηρεσίας προστασίας Πολιτεύματος θα μας είχαν μπουζουριάσει "αυθωρεί και παραχρήμα".

Αναφερόταν, ο βουλευτής, στα όσα παρακολουθούμε με την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του απεργού πείνας, λέγοντας επί λέξη: 

 "Ο κ Μιχαηλίδης δεν έχει κάνει καν ληστεία σε τράπεζα.  Η κατηγορία του και τα 9 χρόνια που έχει περάσει στην φυλακή είναι για απόπειρα ληστείας. Απόπειρα που δεν ολοκληρώθηκε. .. Τον αφήνουμε να πεθάνει από απεργία πείνας, αυτό αποφασίστηκε σήμερα. Την εκτέλεση του την αποφάσισε το κράτος. Η Δικαιοσύνη είναι εξαρτημένη. Την απόφαση  την πήρε ο κ. Μητσοτάκης". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger