Home » , » Πιάσαμε πάτο ή έχει παρακάτω;

Πιάσαμε πάτο ή έχει παρακάτω;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 | 8:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο φονιάς ενός παιδιού είναι ελεύθερος με το σκεπτικό πως, πριν σκοτώσει, δεν είχε σκοτώσει ξανά!

Ένας ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμούς, βγήκε με το σκεπτικό πως βιάζει μόνο στο θέατρο!

Μια εισαγγελέας, που ερευνούσε ένα μεγάλο σκάνδαλο, κατηγορήθηκε η ίδια. Αφού δεν βρήκαν στοιχεία για δήθεν σκευωρία, την κατηγορούν για κάτι άλλο!

Πόσο μακριά είναι ακόμα ο πάτος; Υπάρχει και πιο κάτω! Δεν μπορώ να φανταστώ τι, αλλά κάθε φορά που λέω «πατώσανε», πέφτουν κι άλλο!

Ένα συγκεκριμένο κόμμα - συμμορία κάνει μηνύσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Βάζει κομματόσκυλα να κυνηγάνε συνεχώς, όσους θεωρεί επικίνδυνους. Τους λέω πως, όταν φτάσουν στον πάτο, θα τσακιστούν, γιατί πέφτουν με μεγάλη φόρα.

Ας ελαφρύνω όμως λίγο το κλίμα λέγοντας για μια αστεία μήνυση κατά του Μητροπολίτη Αργολίδας από… καλύτερα να μην τους χαρακτηρίσω και φάω καμιά αδέσποτη αγωγή.

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι» αρχίζει η μήνυση και τα χαμόγελα, αφού στους 23 που μηνύουν το Μητροπολίτη δυο τουλάχιστον λένε πως είναι νομικοί και δικηγόροι! Δεν θα πω τα ονόματα, υπάρχουν στο site της ΝΔ που το παίζουν θεούσες κι απειλούν συνέχεια με μηνύσεις. Το «κάτωθι» είναι πλεονασμός.

Καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται, αφού ένας άθεος σαν εμένα φτάνει στο σημείο να πει πως ο Μητροπολίτης όχι μόνο θα αθωωθεί - αν πράγματι έκαναν τέτοια ανοησία, αφού πολλούς τους μηνύουν στη φαντασία τους - αλλά πως έχει κι απόλυτο δίκιο! Αν ήταν σαν εμένα άθεος, θα του έλεγα: Κάνε τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Θα τους πάρεις και τις κάλτσες τους!

Τι είπε ο Μητροπολίτης; Την αλήθεια, πράγμα σπάνιο για παπά. Πως στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού δεν γίνονται θαύματα. Γράψαμε σχετικά αρκετά άρθρα.

Όμως για κάποιους «ο εναγόμενος Μητροπολίτης Αργολίδος, αφού προσέβαλε την πίστη μας και εμάς τους ίδιους βάναυσα και με δόλο… παρουσιάζει όλους εμάς που έχουμε επισκεφθεί την εν προκειμένω Εκκλησία, τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, ως μέλη ομάδας που ουσιαστικά διαπράττει απάτες, και ως ανθρώπους που καταμαρτυρούμε ψέματα ή έχουμε δόλιους και αλλότριους στόχους»! Μάλιστα τον κατηγορούν «για Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους»! Ό,τι να ’ναι.

Λοιπόν, θεούσες μου, ακούστε: Όλοι εμείς γελάμε μαζί σας. Δεν το θέλουμε, είναι αυθόρμητο. Πράγματι, κανένα θαύμα από όσα έγραφαν, δεν έγινε στ’ αλήθεια. Πως λέει ο κόσμος αυτούς που λένε πως έγινε θαύμα, ενώ δεν έγινε απολύτως τίποτε; Ή ψεύτες, ή αφελείς. Για να μην πω τη λέξη που χρησιμοποιεί κι αρχίζει από «μ».

Δεν μπορεί να λέτε ό,τι σας κατέβει και μετά να κάνετε μηνύσεις, επειδή δε σας πιστεύουμε. Δεν έγινε κανένα θαύμα. Κανένα! Μπορεί να πιστεύετε σε οτιδήποτε θέλετε. Όταν όμως η πίστη σας έχει επίπτωση στη ζωή των άλλων, έχουμε υποχρέωση να πούμε την αλήθεια. Γιατί κάποιοι μπορεί να σταματήσουν θεραπείες και να περιμένουν το «θαύμα» με ό,τι αυτό σημαίνει για τη ζωή τους.

ΥΓ Ο Ιησούς ήταν κατά των αγωγών, μηνύσεων κλπ. Ο Παύλος είχε διαφορετική γνώμη. Επομένως δεν είναι Χριστιανοί, αλλά μάλλον «Παυλικιανοί» με μια ευρύτερη έννοια του όρου. Αυτοί έλεγαν πως ήταν οι μοναδικοί «Χριστιανοί», όλοι οι άλλοι ήταν απομιμήσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger