Home » , » Για τα "δικά" μας δημοσιογραφικά τσακάλια, αυτές οι ειδήσεις είναι ανάξιες αναφοράς.

Για τα "δικά" μας δημοσιογραφικά τσακάλια, αυτές οι ειδήσεις είναι ανάξιες αναφοράς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 | 11:00 π.μ.

Εχουμε περάσει πια σε άλλο επίπεδο από την παρεχόμενη μαζική ενημέρωση των καθεστωτικών ΜΜΕ. Μέχρι τώρα, αν δεν παραπληροφορούσαν, "έθαβαν" ειδήσεις, που αφορούσαν την χώρα μας. (Πρόσφατο παράδειγμα ότι αν και τα σχετικά πρόσφατα βίντεο, που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα  με τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο "μεγάλος κληρονόμος" Θ. Πλεύρης στα Χανιά, έχουν δεκάδες χιλιάδες θεάσεις, η είδηση αυτή δεν υπάρχει σε κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ). Από δω και πέρα -και με πρώτο το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-, τα συστημικά ΜΜΕ, εξαφανίζουν και εξωτερικές ειδήσεις.

Το παράδειγμα με τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ολλανδία  είναι χαρακτηριστικό αλλά όχι μοναδικό. Οπως διαβάζουμε από ξένα ΜΜΕ, είχαμε μια "νύχτα αναταραχών" καθώς επιχειρήθηκε από τις Ολλανδικές αστυνομικές δυνάμεις ¨βίαιη εκκένωση πολλών αγροτικών μπλόκων". 

"Οι Ολλανδοί αγρότες πήραν όμηρο χώρα τους σήμερα. Τα κέντρα διανομής τροφίμων και οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αποκλείστηκαν. Τα ράφια σχεδόν άδεια". "Δεν υπάρχουν φάρμες, δεν υπάρχουν τρόφιμα" το σύνθημα τους", διαβάζουμε σε δημοσίευμα, ενώ άλλο σχετικό κείμενο προσθέτει: "Παρέλυσε η Ολλανδία. Μπλόκα αγροτών σε κέντρα διανομής τροφίμων, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητοδρόμους ιδίως στα σύνορα  με τη Γερμανία. Τα λιμάνια αποκλείστηκαν από τους αλιείς, για την υποστήριξη των αγροτών που διαμαρτύρονται για τη μείωση του αζώτου και την καταστροφή τους¨.

Για τα δικά μας όμως δημοσιογραφικά τσακάλια, τέτοιες ειδήσεις είναι ανάξιες αναφοράς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger