Home » , » Ενα βιντεάκι με το τελευταίο ρεσιτάλ... αυτοαναίρεσης

Ενα βιντεάκι με το τελευταίο ρεσιτάλ... αυτοαναίρεσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 10:58 μ.μ.

Λέτε να βάλθηκε ο Αδωνης να δικαιώσει τον εαυτό του, όταν σε μια κρίση αυτογνωσίας (;) μας έλεγε δημοσίως ότι είναι "τρελός με δίπλωμα"; 
Να εμπίπτει δηλαδή στην κατηγορία που αναφέρουν οι στίχοι του άσματος: "Ας τον τρελό στην τρέλα του/ και μην τον συνεφέρει. Τι κρύβει μέσα το μυαλό/ ένας τρελός δεν ξέρεις"; Θέλει να αποδεχθούμε δηλαδή ότι το κυβερνητικό κόμμα έχει έναν σαλταρισμένο αντιπρόεδρο, και εμείς να είμαστε αναγκασμένοι να μας ρυθμίζει τις ζωές μας ένας πρωτοκλασάτος υπουργός, που εκτός από "αδιευκρίνιστα ποσά" έχει οικονομικά νταλαβέρια και με την ... Μιχαλού;

Κάναμε αυτόν το συλλογισμό με αφορμή ότι παρακολουθήσαμε, το όντος εύστοχο και ευρηματικό βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο η εφημερίδα Documento. 
Πραγματικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό ότι το στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος έχει το "χάρισμα", με μια απίστευτη φυσικότητα, να αυτοαναιρείστε συνεχώς, μέσα σε λίγες ώρες και μάλιστα αναφερόμενος πάντα για το ίδιο θέμα. 
Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ψυχιατρική προσέγγιση για την προσωπικότητα του ατόμου, αλλά το παρακάτω βιντεάκι μπορεί να θεωρηθεί και συλλεκτικό.

Το κειμενάκι που το συνοδεύει αναφέρει: 

 Το προσωπικό του ρεκόρ κυβιστήσεων έσπασε ο Άδωνης Γεωργιάδης που δεν μπορεί να συμφωνήσει ούτε... με τον εαυτό του ούτε στο θεμελιώδες ερώτημα για το σκάνδαλο Novartis.

Ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και πρώην πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Καρατζαφέρη στο «ΛΑΟΣ» αποδεικνύει πως όσα χρόνια και αν περάσουν δεν χάνει την ικανότητά του στις πολιτικές πιρουέτες - κωλοτούμπες.

Απολαύστε τον στο τελευταίο ρεσιτάλ... αυτοαναίρεσης:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger