Home » , » Πρωθυπουργική παράληψη ...

Πρωθυπουργική παράληψη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 | 2:22 π.μ.

Μια σοβαρή παράληψη του Έλληνα πρωθυπουργού, εντοπίζει χρήστης του twitter, σχολιάζοντας την θεατρική εμφάνιση του Μητσοτάκη στο Στρασβούργο, κατά την οποία θέλησε να πείσει τους ευρωβουλευτές ότι υπάρχει ελευθερία τύπου στην Ελλάδα παρουσιάζοντας εκτυπωμένα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "Αυγή", και «Δημοκρατία».

Τέτοιες σοβαρές επισημάνσεις πρέπει να τις αναφέρουμε. 

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Μπορεί ο Στέφανος Χίος να είναι ένας σαλταρισμένος ακροδεξιός και η έντυπη πατσαβούρα που διευθύνει μα προσφέρεται μόνο για περιτύλιγμα απορριμμάτων. Αυτό όμως δεν τις στερεί την δυνατότητα να έχει σχεδόν 5.000 καθημερινούς αναγνώστες και να εισπράττουν τα εξώφυλλά της πολλαπλάσιες θεάσεις στα περίπτερα. Απ' αυτή την άποψη μπορεί να προβληματίζει το γεγονός από που αντλεί το θράσος της η κίτρινη φυλλάδα να αποκαλεί με "ξύλινα" γράμματα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τον πρωθυπουργό "ΚΕΡΑΤΑ" και να του αφιερώνει την μαντινάδα που κατασκεύασε: "Οταν γνωρίσει ο κερατάς την γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με την νοικοκυρά του".

Μα επανέλθουμε όμως στο πόσο υπάρχει ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα, αντιγράφοντας από το f/b του Γιώργου Καλαϊτζίδη:

 Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε στο ευρωκοινοβούλιο πως στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να γράψει ο,τι θέλει για όποιον θέλει χωρίς καμία λογοκρισία.

Εγώ μία φορά έγραψα για τον Μητσοτάκη στο Facebook τον Μάη του 2018 και έγινε θέμα στην Βουλή μεταξύ πρωθυπουργού και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εδώ ενδεικτικά: Εδώ και εδώ

 Αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Στην συνέχεια έγινε δικογραφία για την ανάρτηση που έκανα για τον Κ. Μητσοτάκη και περιμένω δίκη στις 29 Σεπτέμβρη.

Συνολικά περιμένω 7 δικαστήρια για αναρτήσεις μου στα social media και έχω "φάει" συνολικά 17 μήνες ποινές φυλάκισης για αυτά που έγραψα. (Δείτε εδώ, εδώ, κι εδώ)

 Επίσης έχει γίνει έρευνα από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 Ε δεν μπορεί ο καθένας να γράψει ο,τι θέλει ρε παιδιά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger