Home » , » Πάνε πακέτο.

Πάνε πακέτο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | 3:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ιβάν, όσο φυλάς τον πισινό του Βαγγέλη, προκοπή δεν πρόκειται να δεις. Γελάει ο ένας με τα χάλια του άλλου. Μπορεί να υπάρχει γρίνια στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές και τα αποτελέσματα, αλλά ο Σαββίδης πήρε τον Καμπουράκη! Επιτέλους, το OPEN θα πιάσει τα υπόλοιπα κανάλια στον πάτο του βόθρου. Γιατί ξεγελάστηκαν κάποιοι με μια δυο φορές που πλησίασε στο να κάνει ρεπορτάζ κι όχι προπαγάνδα.

Για να μην κάνετε το λάθος να πείτε πως λέω μόνο για το Μαρινάκη. Μακάρι να ήταν ένα πρόσωπο το πρόβλημα. Όταν πέσεις σε βόθρο, δεν είναι ένα και δυο τα περιττώματα. Πάνε πακέτο. Το μπατσοτόμαρο πχ που χτυπάει διαδηλωτές ξέρει πως έχει πίσω του τον πολιτικό προϊστάμενο που έδωσε εντολή κι όχι μόνο. Έχει το δικαστή που ακόμα κι αν σκοτώσει θα τον αθωώσει, τον ΑΡΔ που θα τον ξεπλύνει, και βέβαια το στρατό των βολεμένων κομματικών παρασίτων που θα δικαιολογήσουν κάθε εγκληματική του ενέργεια.

Το ίδιο με το κομματόσκυλο παιδεραστή, καταχραστή, απατεώνα, συκοφάντη, δολοφόνο κλπ. Εκείνο που χρειάζεται είναι ριζική αλλαγή να καθαρίσει όλος ο κόπρος. Αυτό γίνεται μόνο με Επανάσταση. Αν δεν έκοβαν τα κεφάλια διεφθαρμένων ευγενών οι αστοί στη Γαλλική Επανάσταση, θα τους είχαν ακόμα στο σβέρκο και κάποια άλλη Αντουανέτα θα έπαιζε με τον πόνο τους. Θα μου πείτε «προκόψανε κι αυτοί». Σωστά, αλλά αυτό συνέβη γιατί σταμάτησαν να κόβουν κεφάλια πλουσίων. Τα έχει αυτά η αστική Επανάσταση.

Γι αυτό προτιμώ τους Μπολσεβίκους, που καθάρισαν πρώτα ολόκληρη την οικογένεια του Τσάρου, κι έστειλαν για βρούβες τους εκμεταλλευτές στη Σιβηρία. Βέβαια μετά τον Άγιο Ιωσήφ Στάλιν πήραν την εξουσία κάτι μαλάκες και τα έκαναν σαν τα μούτρα του Γκορμπατσόφ.

Το είπα και θα το λέω συνέχεια. Εκείνος που θα θελήσει να αλλάξει ουσιαστικά το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς, θα έχει να αντιμετωπίσει κράτος και παρακράτος. Από τα βαφτιστήρια στην αστυνομία, μέχρι τους διορισμένους δικαστές. Από τα τρολλ μέχρι τους ΑΡΔ των τηλεοπτικών βόθρων. Αν δεν είναι έτοιμος για σύγκρουση μοιραία θα χάσει, ή ακόμα χειρότερα θα γίνει μέρος του βόθρου.

Κομμουνισμός και καπιταλισμός είναι πακέτα. Δεν μπορεί να πάρεις λίγα από ένα και λίγα από το άλλο. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος των ρεφορμιστών. Η θα διαλύσεις την καπιταλιστική σαπίλα, ή θα πάθεις κι εσύ γάγγραινα. Δεν υπάρχει μέση λύση. Όσοι προσπάθησαν να κάνουν καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο απέτυχαν. Οι ανθρωποφάγοι δεν είναι vegan, είναι εξ ορισμού σαρκοφάγοι.

Το ΚΚΕ είπε πως τα δικαιώματα των κρατούμενων δεν μπορούν να αναγνωρίζονται επιλεκτικά. Αναγνωρίζονται όμως όταν πρόκειται για πολιτικούς κρατούμενους. Επαναλαμβάνω, είτε το θέλουμε - είτε όχι, έχουμε ταξικό πόλεμο. Όποιος εργαζόμενος δεν πολεμήσει σε αυτόν τον συνεχή και αδυσώπητο πόλεμο, μοιραία θα καταλήξει θύμα εχθρών. Αιχμάλωτος μια ζωή ή ακόμα χειρότερα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger