Home » , » Τι ακούμε θεέ μου!

Τι ακούμε θεέ μου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 | 11:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ορίστε, με αυτά που ακούω, έγινα θρήσκος. Σου βγαίνει φυσική αντίδραση το σταυροκόπημα. «Έλα Χριστέ και Κύριε λέω και απορώ, τέτοιο τρελό βαπόρι, τρελοβάπορο» που λέει κι ο ποιητής. Το βαπόρι με τους τρελούς.

Φάγανε τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα! Μόνο φάγαμε; Μας έχεσαν κιόλας. Διότι μετά τη μάσα, ακολουθεί η πέψη. Γέμισαν οι βόθροι, οπότε έχουν υλικό για ρεπορτάζ τα πετσωμένα ΜΜΕ. Το σκατό μας, όταν είναι δικό μας, το κάνουμε παξιμάδι, όταν είναι Αμερικάνικο, άγαλμα, για να το προσκυνάνε οι πουλημένοι.

Μια και μιλάμε για κόπρανα, υπάρχουν και οι κοπρολάγνες. Ο Άδωνης βρήκε γκόμενα! Δεν με νοιάζει όμως καθόλου το κέρατο της Ευγενείας, με νοιάζουν τα κερατιάτικα που πληρώνουμε όλοι εξ αιτίας της πολιτικής του άντρα της και των άλλων καθαρμάτων της γαλάζιας συμμορίας. Αρχαία Ελλάδα δεν θέλανε; Ε, ο Δίας τα έκανε κάτι τέτοια. Στο τέλος όμως σπίτωσε τον ωραίο Γανυμήδη, γιατί βαρέθηκε τις γυναίκες. Βρήκε επιτέλους το προσανατολισμό του και την αδερφή ψυχή. Κι η Ήρα δεν είπε κουβέντα, γιατί το πήρε απόφαση. Ο Κύρτσος πάντως τον κατηγορεί πως ξεπλένει χρήμα, κι αυτό είναι πιο σοβαρό. Χώρια τα αδιευκρίνιστα και η Novartis.

«Μας ανήκει η Κρήτη πλην των Χανιών» λένε οι Τούρκοι. Γιατί όχι τα Χανιά; Εκεί έχει κτήματα το αμόρε του Σουλτάνου. Άλλωστε δεν είναι να πλησιάσεις το μεγαλύτερο γκαντέμη του πλανήτη. Ο Μητσοτάκης είναι καταϋποχρεωμένος στο Σουλτάνο. Αφού εκτός από το Αιγαίο σκέφτεται να του δώσει όχι μόνο τη Θράκη, αλλά και τη Μακεδονία, κι ας τα βρουν τα Σκόπια με την Άγκυρα. Ο Σουλτάνος τον βοηθά συνέχεια. Με το χάρτη του γκρίζου λυκάνθρωπου έγινε ένας αποπροσανατολισμός λουκούμι. Ξεχάστηκε ακρίβεια, πληθωρισμός, ανεργία, σκάνδαλα. Χώρια οι μίζες από τα όπλα γιατί δήθεν θα μας την πέσουν οι γείτονες και σύμμαχοι. Πως την πατάς έτσι πάντα γαλάζιο γίδι, πως;

Έρχεται Κόλαση, σαρανταπεντάρια, κι εμείς υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε ηλεκτρικό. Τι θα πει αυτό; Πως όσοι δε βρεθούμε στη θάλασσα, θα μάθουμε τι θα πει να βράζουμε στο ζουμί μας. Οι μόνες διακοπές για πολλούς θα είναι οι διακοπές ρεύματος. Παρόλο που δεν θα έχουμε, ρεύμα θα πληρώνουμε περισσότερα στη ΔΕΗ και τους άλλους ψυχοβγάλτες.

Πλειστηριασμοί. Αν χρωστάς 15.000 οι τραπεζίτες σου παίρνουν το σπίτι. Αν χρωστάς 100 φορές περισσότερα, σου παίρνουν τσιμπούκι. Που πήγε το μυαλό σας; Για κάπνισμα μιλάω. Η ΝΔ χρωστά 350.000.000. Πήρε καμιά εισπρακτική τηλέφωνο; Όχι βέβαια. Όταν χρωστάς τόσα, σου κόβουν την καλημέρα, ενώ όταν χρωστάς λίγα, σε τρελαίνουν στα τηλεφωνήματα. Ρε πάρτε εκεί πέρα ένα δις ευρώ δανεικό κι αγύριστο, να σας κάνουν τεμενάδες! Αλλά τέτοιες πλέμπες είμαστε.

Οι υπουργοί είναι στα κανάλια. Να το ξέρουμε σε περίπτωση που ξυπνήσουμε, σηκωθούμε από τον καναπέ και θελήσουμε να κάνουμε ντου. Ποια Βουλή, ποια υπουργεία; Πατάνε εκεί μέσα; Κι οι ίδιοι ξέρουν πως είναι για κάνα ριάλιτι, για τηλεσκουπίδια. Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες; Τι θα είναι ο εκπρόσωπος του μαλάκα; Μαλάκας και μάλιστα ο πιο μαλάκας. Όχι χαζός, ούτε αυνανιστής, κάθαρμα με περικεφαλαία, σανδάλι και νανογιλέκο ασορτί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger