Home » , » Για να μην βαφτίζουμε τις μαλακίες σε "θρησκευτικό συναίσθημα"

Για να μην βαφτίζουμε τις μαλακίες σε "θρησκευτικό συναίσθημα"

Από giorgis , Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 | 8:00 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Πριν κάποιους μήνες διάβαζα την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος ενός παπά-κτήνους ο οποίος τώρα είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του κατ΄ εξακολούθηση βιασμού σε βάρος ενός μικρού 14χρονου κοριτσιού το οποίο είχε αναλάβει να "κατηχήσει" στις "χριστιανικές αρχές".

Ανάμεσα στις καταθέσεις που είχαν δοθεί για την υπόθεση, ήταν και μιας 40χρονης γυναίκας η οποία μετά την εξομολήγησή της άκουσε τον παπά να της λέει ότι "πρέπει να βγει ο σατανάς από την ψυχή της" και ο μόνος τρόπος ήταν να κάνε σεξ με τον ρασοφόρο, ώστε με την βοήθεια του θεού να βγει το ακάθαρτο πνεύμα απ' το σώμα της. Κι αυτή το δέχτηκε.

Κι ενώ σκόπευα, που 'λέτε, να κάνω μια σχετική ανάρτηση, ο τζερτζελές που ακολούθησε από την παρέα μου, στην γνωστοποίηση αυτής της είδησης, κατέληξε στο να μην γράφω το κείμενο που σκόπευα.

Γιατί το θυμήθηκα αυτό; Ο λόγος είναι γιατί συνάντησα στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο, που μας δείχνει ότι όχι μόνο οι εξουσιαστές έχουν βάλει στην υπηρεσία τους και τον Θεό, που έγραφε ο Βασίλης Ραφαηλίδης, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα κόσμος που βρίσκεται στην εποχή κατά την οποία οι μάγοι των Ινδιάνικών φυλών έκαναν παρακλήσεις στον Μανιτού, τον θεό τους,  να επέμβει και να επιβάλλει καιρικά φαινόμενα. Και προφανώς γι' αυτούς τους ανθρώπους, ο λόγος του επί της γης εκπρόσωπου του θεού, θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Και μην ακούσω βλακείες από κάποιους που θέλουν να βαφτίζουν τις μαλακίες σε "θρησκευτικό συναίσθημα" το οποίο πρέπει να σεβαστούμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger