Home » , » Η σωστή οικογενειακή ανατροφή του Αδωνη και των αδελφών του

Η σωστή οικογενειακή ανατροφή του Αδωνη και των αδελφών του

Από giorgis , Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Κοίτα να δεις ρε παιδί μου ... Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τα παραπολιτικά σχόλια και τις σχετικές αναρτήσεις άλλα ο ... Αδωνις δεν με αφήνει.

Εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να κάνουμε την παραμικρή αναφορά στους γονείς του Αδωνη Γεωργιάδη, που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ "μεγάλωσαν σωστά" αυτόν και τα αδέλφια του.

Και προφανώς για την οικογενειακή ανατροφή του υπουργού υπο-Ανάπτυξης δεν έχουμε να πούμε το παραμικρό. Δεν μπορεί όμως να μην αναφερθούμε στον βοηθό του τηλεβιβλιοπώλη και την επιστημονική του κατάρτιση.

Πάρτε λοιπόν μια ιδέα, από το παρακάτω βοντεάκι, για την μοναδική επιστημονική κατάρτιση του Λεωνίδα Γεωργιάδη, και το οποίο κάνει "διάλεξη" για τα εμβόλια κατά της θανατηφόρου πανδημίας.  

 Τάδε έφη, λοιπόν, ο αγαπημένος αδελφός του Αδωνη:

"Τα εμβόλια διαλύουν την αντίσταση του εμβολιασμού. Τα εμβόλια χτυπάνε το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Ξέρουμε ότι γύρω από το υλικό σώμα υπάρχει το ενεργειακό το αιθερικό σώμα. Αυτό το αιθερικό σώμα βάλλεται από τα εμβόλια ... Στην πραγματικότητα με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες μας έχουνε πελάτες μια ζωή. Πρέπει να ξέρετε το εξής: Η νέα γρίπη είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων ... θα μας χρησιμοποιήσουν δηλαδή για πειραματόζωα πρώτης διαλογής. Κάποτε στο μέλλον θα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας είναι τα εμβόλια". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger