Home » , » Η "δικαιοσύνη" τους

Η "δικαιοσύνη" τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 | 12:40 μ.μ.

O Σάββας Ξηρός δικάσθηκε και καταδικάσθηκε, είναι τυφλός, κουφός, με σμπαραλιασμένα όλα τα οργανικά λειτουργικά του συστήματα, ανάπηρος κατά 100% σχεδόν..

ΑΛΛΑ προς δόξαν κάθε έννοιας αστικού δικαίου, ενάντια σε κάθε αρχή ανθρώπινων δικαιωμάτων, σε ευθεία παραβίαση του ίδιου του νόμου, που προβλέπει την απόλυση κρατουμένων με υψηλά ποσοστά αναπηρίας παραμένει για 20 ολόκληρα χρόνια στα υπόγεια των φυλακών.

Μέσα σε μια απέραντη σιωπή, τόσο εντός του, όσο και έξω, γύρω μας..

Από περασμένη ανάρτησή μας.

Και από την σημερινή ειδησεογραφία

Αποφυλακίζεται μόλις δύο μήνες μετά από την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου ο μεσίτης, ο οποίος όπως και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου είχαν οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εκτίσουν ποινή κάθειρξης 10 ετών που τους είχε επιβληθεί.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του μεσίτη Ιωάννη Γλύκα και Ορφέα Φίλο έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του εντολέα τους και θα αποφυλακιστεί.

«Η Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη δέχτηκε την αίτηση αναστολής του αιτούντος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφανίσεως εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός και του έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ελεύθερος όταν αυτό προσδιοριστεί» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger