Home » , » Γιατί τέτοια υποστήριξη στον Λιγνάδη;

Γιατί τέτοια υποστήριξη στον Λιγνάδη;

Από giorgis , Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 | 4:45 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Σε ένα βιντεάκι 11 λεπτών που αναφέρεται στην δικαστική εξέλιξη που είχε η αποφυλάκιση του καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, υπονοεί πολύ περισσότερα απ' όσα λέει. 

"Το ξέπλυμα Λιγνάδη έχει ταυτότητα. Μπορεί να μη μας ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα του βιαστή, έχει σημασία όμως γιατί τόσοι πολλοί με την ίδια πολιτική ταυτότητα, στηρίζουν τον Λιγνάδη", μας λέει και μας παραθέτει ένα χρονικό το πώς φτάσαμε στην αποφυλάκιση του παιδοβιαστή εστιαζόμενος κύρια στο κύμα συμπαράστασης ή μάλλον στο "ξέπλυμα" που επιχειρείτε. 
Δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτό είναι μεθοδευμένο και κεντρικά σχεδιασμένο. 

 Το ότι ο εκδότης της εφημερίδας Documento έχει το θάρρος -στην πραγματικότητα κάνει αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για κάθε δημοσιογράφο που κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" έγινε ζητούμενο- να μιλάει ανοιχτά για τις στενές σχέσεις του καταδικασμένου παιδεραστή με τον κεντρικό ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, και την απίστευτα προκλητική ευμενή στάση που έδειξε η πρόεδρος του δικαστηρίου στον παιδεραστή, από μας έχει ένα μεγάλο μπράβο.

 Ο Κώστας Βαξεβάνης περνάει πριονοκορδέλα Μητσοτάκη, Μενδώνη, Κούγια, την πρόεδρο του δικαστηρίου και τα ΑΡΔάκια που στηρίζουν τον παιδοβιαστή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger