Home » , » Ιδέες δίνουμε ....

Ιδέες δίνουμε ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 | 9:53 μ.μ.

Την είδηση την συναντάμε στο Κυριακάτικο "Βήμα". Η φυλλάδα του Μαρινάκη μας ενημερώνει ότι "τον πρίγκιπα - διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μαχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλλαζίσ αλ Σαούντ θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριακος Μητσοτάκης και η συνάντηση μόνο εθιμοτυπική δεν θα είναι ... Αναμένεται να υπογραφούν συμφωνίες επενδυτικής και πολιτιστικής συνεργασίας".

Σωστά, δεν γίνεται οι διεστραμμένοι Σεΐχηδες της Σαουδικής Αραβίας να μην δώσει τα πολιτιστικά τους φώτα στην κυβέρνηση του απόφοιτου του Χάρβαρντ.  

Πιστεύουμε, επίσης, ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει από τον Σαουδάραβα Αξιωματούχο και τεχνογνωσία καθώς και να του μεταλαμπαδεύσει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνησή του και έχει εξαλείψει τους εκεί αναρχοάπλυτους αναρχικούς, που εδώ δημιουργούν προβλήματα στον αξιόλογο υπουργός μας Τάκη Θεοδωρικάκο.

Καλό θα ήταν επίσης, ο "πρίγκιπας - διάδοχος" να βρει τον χρόνο ώστε να κάνει σεμινάρια στους επικεφαλής των κατασταλτικών δυνάμεων της χώρας μας και να τους ενημερώσει για τις μεθόδους και τις πρακτικές που εφαρμόζει η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας σε μοιχούς, μικροκλέφτες, ομοφυλόφιλους και κατηγορουμένους για "θρησκευτική παρέκκλιση", ώστε να εξαλειφθούν στην Ελλάδα τα φαινόμενα που στιγματίζουν ο άγιος Πειραιά, Σεραφείμ, ο κ. Βορίδης και ο εθνικός κορμός που στηρίζει το κυβερνητικό κόμμα.

Ιδέες δίνουμε ....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger