Home » , , , » Και συ, κοιμήσου ήσυχος "κυρ-Παντελή, σκουπίδι άχρηστο σ΄ αυτή τη γη''...

Και συ, κοιμήσου ήσυχος "κυρ-Παντελή, σκουπίδι άχρηστο σ΄ αυτή τη γη''...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 | 2:17 μ.μ.


Της Τ.Γ.

"ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ. Χρυσαυγίτες με στολή, άριστοι προστάτες του κάθε βιαστή"
 Αν θέλαμε να βάλουμε μια ένα τίτλο στα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια, όπου φεμινιστικές οργανώσεις είχαν προγραμματίσει πορεία ενάντια στους βιαστές, η παραπάνω πρόταση ίσως είναι η πιο κατάλληλη. 

Οι λεβέντες του Θεοδωρικάκου, πράγματι η κύρια αρμοδιότητα που έχουν και εξασκούν ''επάξια'', είναι να προστατεύουν τα εξουσιαστικά υποκείμενα που καθημερινά βιάζουν. 

 - Βιάζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με σκληρούς αντιεργατικούς νόμους και απάνθρωπες πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας. 

 - Βιάζουν την όποια αστική δικαιοσύνη είχε απομείνει, με άκρως προκλητικές αποφάσεις που αφήνουν ελεύθερους αποδεδειγμένους βιαστές, μπάτσους και "νοικοκυραίους" δολοφόνους, στυλοβάτες του σάπιου συστήματος τους, ενώ αναίτια φυλακίζουν αθώους αγωνιστές και οδηγούν στο θάνατο φυλακισμένο αναρχικό απεργό πείνας που σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους δικαιούται πλέον την ελευθερία του. 
 
- Βιάζουν τη λογική ενός ολόκληρου λαού με προκλητικές δηλώσεις, και με τη στήριξη πετσωμένων ΑΡΔ προσπαθούν να αποδείξουν πως το μαύρο είναι άσπρο και ο γάιδαρος πετάει. 

 - Βιάζουν ακόμα και το συναίσθημα μας, σαν χαρούμενους και ανέμελους τους βλέπουμε να γελάνε πάνω σε στάχτες κι αποκαΐδια. 

 Εστειλαν λοιπόν και χτες τους πραιτοριανούς τους να αποτρέψουν διαδήλωση ενάντια στους βιασμούς. Κι έριξαν πάλι χημικά, έδειραν, μάτωσαν, συνέλαβαν δεκάδες νέα παιδιά που αγωνίζονται για τα αυτονόητα. 
Και βγήκαν και σήμερα τα ΑΡΔακια τους να μιλήσουν για επιθέσεις στα ένστολα καμάρια τους και έτσι άλλοθι για κάθε βιαιότητα να δίνουν στα τσιράκια της δεξιάς συμμορίας. Που με την τρέλα στο μάτι, και το χέρι στο όπλο έτοιμοι είναι να "δοξαστούν" ως νέοι Κορκονέοι

Και συ, κοιμήσου ήσυχος "κυρ-Παντελή, σκουπίδι άχρηστο σ΄ αυτή τη γη"....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger