Home » , » Ό,τι του φανεί του λωλοΕΟΔΥ. (Βίντεο)

Ό,τι του φανεί του λωλοΕΟΔΥ. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 | 10:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Η "νέα" ενημέρωση του ΕΟΔΥ, είναι καθαρό πως γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει την κυβέρνηση. Δεν βγάζεις άκρη. Μπράβο στους "επιστήμονες" του Οργανισμού, μπράβο και στα ΜΜΕ που το ανέχονται».

Μα το λένε καθαρά: Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά

αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα.

«Ο ΕΟΔΥ θα έδινε περισσότερα στοιχεία στην εβδομαδιαία ενημέρωση. Τα κρούσματα ημέρας έγιναν κρούσματα ανά εκατομμύριο, και οι επαναλοιμώξεις, ποσοστό επί των κρουσμάτων ανά εκατομμύριο Με το ζόρι απόκρυψη της πραγματικότητας μέσω θολής (fuzzy) περιγραφής».

4.058.998 κρούσματα του κορονοϊού. Αμφιβάλει κανείς για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων τουλάχιστο όσον αφορά τις νέες παραλλαγές; Αλλά μην ανησυχούμε, τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα που ακόμα και με κορονοϊό μπορούν να πάνε χωρίς καν μάσκα, όπου γουστάρουν! Άλλωστε θα φορέσουμε όλοι μάσκα υποχρεωτικά από Σεπτέμβρη, εκτός αν γίνουν εκλογές.

Πρέπει να ψάξουμε την αλήθεια. 30.496 θάνατοι συνολικά στο ένα χαρτί, αυτό που λέει τα εβδομαδιαία στοιχεία, 30.476 σύμφωνα με τα ημερήσια! 20 θάνατοι διαφορά λες κι η ανθρώπινη ζωή είναι γραμμάριο. «Βγήκαν 31.000 νεκροί χοντρικά, να τ’ αφήσω»;

Στην Αλεξανδρούπολη αυξήθηκε το υιικό φορτίο κατά 92%. Να δείτε που φταίνε τα κοτόπουλα, αυτά που έφαγαν τα ναυτάκια. Ποτέ δε φταίνε τα ναυτάκια.

Όλα αυτά φυσικά εξαφανίζουν τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας. Σταμάτησαν να λένε πόσοι είναι εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι, γιατί δε συμφέρει να πεις πως με 4 δόσεις έχουν κολλήσει, αρρωστήσει σοβαρά, ακόμα και πεθάνει περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους, ενώ κανονικά δεν έπρεπε να αρρωστήσει ούτε ένας εμβολιασμένος.

Καλά κάνουν και δε διαχωρίζουν πια τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους, άσχημο ήταν όταν το έκαναν για να τρομοκρατήσουν και να σπιλώσουν. Λίγο παλιότερα όμως τα πετσωμένα ΜΜΕ είχαν πρώτη είδηση το θάνατο των ανεμβολίαστων σε μια προσπάθεια να ρίξουν την ευθύνη στα θύματα.

Έχουμε τόσους νεκρούς γιατί δεν έχουμε ΕΣΥ. Λείπουν γιατροί, ΜΕΘ, φάρμακα. Γιατί όχι μόνο δε χτίστηκαν νέα Νοσοκομεία, έκλεισαν και τα παλιά. Γιατί διώξαμε υγειονομικούς για να πάρουμε παπάδες και μπάτσους. Γιατί δεν πάρθηκαν υγειονομικά, αλλά επικοινωνιακά και χουντικά μέτρα. Γιατί δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους, αλλά για τα λεφτά. Γιατί αντί να πάρουν φάρμακα, κάνουν συνέχεια τις δόσεις από τα εμβόλια που δεν πιάνουν σίγουρα τις νέες παραλλαγές. Γι αυτό πολλοί εμβολιασμένοι έχουν νοσήσει σοβαρά, ενώ ανεμβολίαστοι που φυλάγονται δεν κόλλησαν.

Όσο έρχονται τουρίστες, μες το βασιλικό θα ποτίζεται κι η γλάστρα. Θα έχουμε μια περιορισμένη ελευθερία κι ας κολλάμε κορονοϊό, γιατί γίνεται μπάχαλο, γιατί δεν έχουμε τα απαραίτητα. Μόλις φύγουν οι τουρίστες; Φυλακή ξανά! Με τον κορονοϊό να θερίζει γιατί πάλι θα έχουμε μαθητές σε αίθουσες κλουβιά, εργαζόμενους να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες, ποίμνιο να γλείφει τζάμια, κουτάλια κλπ. Το έγκλημα όμως δε θα ξεχαστεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger