Home » , » Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα, ανεμογεννήτριες.

Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα, ανεμογεννήτριες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 | 12:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε όταν είδε το σπίτι του να καίγεται για 3η φορά. Δεν πεθαίνουμε μόνο από τη φωτιά, δε μειώθηκε ο πληθυσμός από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι, αλλά από την γενικότερη πολιτική λεηλασίας και καταστροφής.

«Κάποτε θα καίγονταν» είπε για τα δάση ο εμπρηστικός Μητσοτάκης. Όχι μια και δυο, πολλές φορές. Μην μείνει δέντρο ούτε για δείγμα! Αυτοί που βάζουν τις φωτιές λέγονται στην αρχή εμπρηστές, έπειτα επενδυτές. Ποιοι έβαλαν τις νέες φωτιές; Θα το μάθουμε όταν δούμε τι θα φυτρώσει στη θέση των καμένων. Γιατί για κάθε έγκλημα υπάρχει κίνητρο κυρίως οικονομικό.

Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα, ανεμογεννήτριες. Ειδικά τώρα που έχουμε πρόβλημα με το Ρωσικό αέριο. 

Είμαι υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, φτάνει να μην καίμε τα δάση για να βάζουμε μηχανήματα. Γιατί θέλουμε ένα μηχάνημα να παράγει οξυγόνο, ένα άλλο να μαζεύει το διοξείδιο, ένα τρίτο να ρίχνει τη θερμοκρασία, ένα ακόμη να προστατεύει το έδαφος... Ένα δέντρο τα κάνει όλα αυτά. Μόνο του και τζάμπα. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, το τζάμπα. Όχι για μας αλλά οι νεοφιλελέ πιστεύουν πως πρέπει να πληρώσουμε και για τον αέρα, ώστε να εκτιμάμε, όσα έδωσε η φύση σε όλους, αλλά τα έκλεψαν οι πλούσιοι!

Για τους ηλίθιους οι φωτιές μπαίνουν από πράκτορες του εχθρού. Όσοι καταπατούν μετά δασικές εκτάσεις δηλαδή, είναι κατάσκοποι; Τώρα βρήκαν τον εσωτερικό εχθρό. Όταν γίνονται στάχτη τα πάντα εξαιτίας των τυράννων, φταίει ο «εσωτερικός εχθρός» όχι οι ίδιοι που τα έκαναν ρημαδιό.

Που είναι ποιος ο εσωτερικός εχθρός; Η κοιμισμένη δήθεν αντιπολίτευση; Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα της κυβέρνησης, δε χρειάζονται φωτιές. Αρκεί να πουν για μαύρη αγορά, βιασμούς ανηλίκων, σκάνδαλα…

Σκάνδαλα! Η ΝΔ γιατί δεν προσέλαβε πυροσβέστες; Πήρε μπάτσους που έδερναν τους πυροσβέστες το χειμώνα! Δεν έχουν ούτε νερό; Να πάρουν τις αύρες που κατέβρεχαν τους πυροσβέστες το χειμώνα. Πήραμε όμως RAFALE! Μπορούν να ρίξουν βόμβες νερού; Εμείς φτιάχναμε στο σχολείο το καλοκαίρι. Τελικά τα RAFALE μόνο για μίζες είναι καλά.

Όσο θυμάμαι, κάθε χρόνο έχουμε ακριβώς τα ίδια. Ακριβώς όμως! Ανεξάρτητα ποια συμμορία κυβερνά. Γιατί δε τα θέλουν τα δάση μανάρι μου. Τα λεφτά θέλουν. Έτσι γίνεται, κι έτσι θα γίνεται. Μέχρι να βάλουμε μυαλό. Ή μέχρι να εξαφανιστούμε. Ισχύουν τα όσα έχουμε πει τα προηγούμενα χρόνια. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Το χειμώνα ξέρετε ε; Θα πνιγούμε σε μια κουταλιά νερό. Μετά θα παγώσουμε. Το επόμενο καλοκαίρι πάλι θα ψηθούμε. Αυτό το «Σκωτσέζικο ντους» το βαρέθηκα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger