Home » , » Σ. Κραουνάκης: βιαστή τράβα φυλάκα και Μενδώνη παραιτήσου (Βίντεο)

Σ. Κραουνάκης: βιαστή τράβα φυλάκα και Μενδώνη παραιτήσου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 | 1:04 μ.μ.


Την "αγάπη" για τον κυβερνητικό θίασο αλλά και προσωπικά για τον απόφοιτο του Χάρβαρντ, ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης την έχει εκδηλώσει από πολύ παλιά. Μάλιστα σε μια συνέντευξη του ανάμεσα στα άλλα είχε αναφέρει: "Εγώ αυτή την κυβέρνηση τη σιχαίνομαι για τρεις λόγους: είναι μκρόσογο, είναι αγράμματοι και κακοί άνθρωποι. Δεν τους θέλω. Ο Μητσοτάκης είναι μικροσυμμορία. Μικροσυμμορία αλλά επικίνδυνη. ... Ενα ποντίκι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά εάν δεν το φάε η γάτα στην ώρα του". 

Τώρα, με την εξέλιξη της αποφυλάκισης του παιδοβιαστής του ήρθε καλλιτεχνική έμπνευση και την μετέτρεψε σε μουσικό άκουσμα το οποίο παρουσίασε χτες σε μία εμφάνιση που είχε στο θερινό θέατρο «Άλσος». Είχε δηλαδή και κάποια θετικά, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο μας, τα όσα έχουν διαδραματιστεί με την δικαστική ετυμηγορία η οποία έστειλε στο σπίτι του τον διεστραμμένο εγκληματία.  

Δεν μπορεί να εκτιμήσουμε πόσο θα είναι το πολιτικό κόστος -που σίγουρα θα υπάρξει- σε όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργήθηκε. Θεωρούμε πάντως ότι η μαζικότητα και το πλήθος των λαϊκών αντιδράσεων που υπάρχουν θα αιφνιδίασε πολλούς.

«Δώσε γκάζια καλλιτέχνη, να ακουστεί παντού η φωνή σου / βιαστή τράβα φυλάκα και Μενδώνη παραιτήσου», είναι οι στίχοι που ακούμε στο παρακάτω βίντεο το οποίο απαλλοτριώσαμε από την παρουσία του χρήστη του twitter iEidiseis.gr

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger